2777
2789
عنوان

هموروئید یا بواسیر

111 بازدید | 5 پست

سلام من ۱٠/۱۲ سالی میشه دچار هموروئید یا همون بواسیر هستم تونستم تا حدودی کنترل کنم که رسید به نوع ۳ و دچار کم خونی شدم رفتم بیمارستان بعد اون عمل نکردم پماد زدم ولی هی رفته رفته درد هنگام دفع یا سوزش معقد همراه سوزش واژن و التهاب و بیرون زدگی اضافه شد هر راهی هر پمادی زدم فایده نکرد گفتن فقط عمل حالا نمیدونم عمل با استاپلر خوبه یا عمل جراحی و اگر تهران و کرج دکتر عالی میشناسین میشه معرفی کنید و اگه عمل کردین هر نتیجه داشته میشه به منم بگین چه کنم ممنون میشم 

وای سلام عزیزم .خوبی . من سر در نمیارم از مشکلت

ولی تو شاید بتونی کمکم کنی 

برات تایپ میکنم ببین چیزی میدونی

بین واژن و مقعد در سمت چپ بدن وقتی دست میزنم یه چیز  سفت و دردناکی به وجود اومده چند روزه ، نشستن ، سرفه کردن و عطسه کردن تشدیدش میکنه
ولی در ظاهر چیزی پیدا نیست اصلا
ممکنه آبسه باشه؟
ولی در ظاهر اصلا هیچ علامتی ندارن نه قرمزی نه تورم نه براقیت 

بواسیر گرید یک دارم ولی تاحالا اینطوری نبوده

وای سلام عزیزم .خوبی . من سر در نمیارم از مشکلتولی تو شاید بتونی کمکم کنی برات تایپ میکنم ببین چیزی ...

سلام مرسی تو خوبی؟! ببین من شنیده بودم فیستول واژنی بین واژن و معقد میشه ولی یبار از یه دکتر پرسیدم گفت زمانی تشکیل میشه که جراحی از قبل انجام داده باشی تو اون ناحیه به جز زایمانت وگرنه خود به خودی نمیشه، احتمال التهاب یا آبسه هم میشه ولی دقیقتر اینه پیش دکتر فوق تخصص زنان زایمان یا دکتر جراح کورکتال بری اونا با معاینه متوجه میشن اگه نشن برات سونوگرافی داخل واژن یا ام ار آی شکم و لگن مینویسن 

انشالله هر چه زودترم مشکلت حل میشه و بهتر میشی💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم ترسیدم آبسه واژن دیگه چیه

ترس نداره عزیزم هر کدوم اسم خاصی گذاشتن،ولی همشون از یبوست و زور زدن میاد،دقیق آبسه رو نمیدونم ولی بنظرم بهترین کار یه زنان زایمان یا ارولوژی ببری نشون بدی هم خیال خودت راحت میشه هم ممکنه با یه راهکار ساده رفع بشه بره.