2777
2789
عنوان

آبسه و فیستول کسی سر در میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 32 پست
از دو شنبه درد داشتم ولی تازه دوروزه متوجه اون نقطه سفت شدم که ترسوند منو

ببخشید من سوال میپرسم ولی چون خواهرم تجربه داشته  میپرسم اگر سوالم بی ادبی هست معذرت میخوام در ناحیه م۔۔ق۔۔۔ع۔۔۔د  

احساس باز شدگی ندارید؟ نمیدونم منظورم درست رسوندم یا نه

خدایا توروخدا😓 

ببخشید من سوال میپرسم ولی چون خواهرم تجربه داشته میپرسم اگر سوالم بی ادبی هست معذرت میخوام در ناحیه ...

فدات شم از لطف توعه که راهنماییم می‌کنی 

نه ولی یکم بی اختیاری گرفتم نمیدونم از تغذیمه یا از اینه

چون خیلی فست فود خوردم این مدت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییی خدای من .ممکنه بگی چطوری بود ؟ جراحیش چطوری بود؟ زخم باز بود باید پانسمان میکردی یا بخیه زدن ...

نه عزیزم  پانسمان بود  بخیه بیرونی که نزدن   پوست کم کم بسته شد  با صابون بچه شستشو  میدادم ولی خب فیستول من از روز اول ملتهب وقرمز و دردناک بود 

خدایا توروخدا😓 

فدات شم از لطف توعه که راهنماییم می‌کنی نه ولی یکم بی اختیاری گرفتم نمیدونم از تغذیمه یا از اینهچون ...

پس خداشکر اون چیزی ک فکر میکنم نیست  

فیستول هم   فکر نکنم باشه احتمالا   جوش زیر پوستی باشه چون بالاخره اونجا مرطوبه 

خدایا توروخدا😓 

وای چطوری پانسمان و عوض میکردی.خچدت می‌تونستی یا یکی دیگه میکرد

پانسمان عوض نمیکردم  فقط روز اول پانسمان بود  چندین سال پیش بود فقط یادمه ک یک پماد داد و با صابون بچه شستشو میدادم 

خدایا توروخدا😓 

سلام عزیزم گفتم اول بره پیش داخلی و اگه طرف نیاز دید بفرسته پیش جراح

همینکارو احتمالا میکنم.چون من تحت درمان کولیت اولستراتیو پیش دکتر داخلیم.و دوشنبه نوبت گرفتم پیش جراح.احتمالا فردا میرم به دکتر داخلی اطلاع میدم و نظرشو میپرسم

ولی متاسفانه معاینه نمیکنن

پانسمان عوض نمیکردم فقط روز اول پانسمان بود چندین سال پیش بود فقط یادمه ک یک پماد داد و با صابون ب ...

وای من خیلی میترسم انقد که این دوروز توی گوگل خوندم 

انشالله که دیگه کارت به بیمارستان نکشه