2777
2789

سلام بچه ها.من بچه آخر خونواده ام.خواهرام دوتا شون نوه دارن یکیشونم اگه پسراش ازدواج میکردن تا الان نوه دار شده بود.فقط یه خواهر مجرد دارم که اونم ازمن بزرگتره.در ضمن همه خواهربرادرام تهرانن و شهر ما تا اونجا ۷ساعت راهه .ینی اینکه ما غریبیم فقط منو بچه هام مامانم و خواهرمو داریم.خیلیم بهم میرسن.هم به خودم هم به بچه هام.شوهرای اونا همه پولشون از پارو بالا میره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا انصافه اینکارشون ینی باید مامانم واسه اونا هم همین کارا رو بکنه؟مگه اونا قبلا اینهمه استفاده نمیکردن از مادرم کلی زحمتشونو کشید .من یادمه بچه بودم سه ماه تابستون تو سر ما خراب بودن تا ربشونونمامانم نمیپخت تشریف نمیبردن

حالا هم چش ندارن ببینن مادرم واسه منو بچه هام کاری کنه.اصلا خونه مال مادرو خواهرمه داداشامم کلی خوشحالن که من اونجا برم این سه تا خاله پیرزن نمی دونم از کجا سوختن

خنده دار نیست واقعا؟بجا اینکه بگن ما که اینهمه داریم این یکی کوچیکتره شوهرش کارمنده تحت فشار اقتصادیه همش نیش و کنایه .مامانمم کم نمیزاره واسه من دیروز که یکیشون اومده بود خونه مامانم یه صحنه اتفاق افتاد دلم خنک شد