خیلی بده خیلیییی حستونو درک میکنم خانواده شوهر من خیلی خوبن خداییش اما نمیدونم چرا با خانواده مادرم ...
میفهمم احساس آدما رو نمیشه به زور تغییر داد ،خداروشکر کا خانواده شوهرت باهات خوش برخوردن ،خانواده شوهرمن حتی باعروسی که ده سال بعد من اومده و شهرستان هم هست بااون صمیمی هستن و توجمع خودشون راه میدن ،هرجمعه خونه پدرش جمع میشن ولی من چون روی خوش ازشون دریافت نمیکنم خیلی نمیرم دلم واسا بچه هام میسوزه بچه ها اونا هرهفته جمع باهم بازی میکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا با گوشت و استخونم درکت میکنم ما هم بخاطر پدرم اومدیم یه شهر دیگه از خانواده مادری و پدری کلا خیلی دوریم و رفت و امدامونم خیلی کمه اونا همه باهم خیلی صمیمین ولی من تک و تنها با من مثل غریبه ها رفتار میکنن
از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود