2777
2789
عنوان

امروز تو عروسی خیلی تنهاییمو حس کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 39 پست
خیلی بده خیلیییی حستونو درک میکنم خانواده شوهر من خیلی خوبن خداییش اما نمی‌دونم چرا با خانواده مادرم ...

میفهمم احساس آدما رو نمیشه به زور تغییر داد ،خداروشکر کا خانواده شوهرت باهات خوش برخوردن ،خانواده شوهرمن حتی باعروسی که ده سال بعد من اومده و شهرستان هم هست بااون صمیمی هستن و توجمع خودشون راه میدن ،هرجمعه خونه پدرش جمع میشن ولی من چون روی خوش ازشون دریافت نمیکنم خیلی نمیرم دلم واسا بچه هام میسوزه بچه ها اونا هرهفته جمع باهم بازی میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بیشعوری اون ها هم بوده دیدن تنهایی صدات نزدن. خودت پامیشدی. حالا انگار افتخار بوده با اون ها برق ...

رقصیدن برام مهم نیست عروسی نوه داییم بود انقد شلوغ بود که ما به چشم نمیومدیم 

من بیشتر بابت تنهاییم دلم گرفت 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
میفهمم احساس آدما رو نمیشه به زور تغییر داد ،خداروشکر کا خانواده شوهرت باهات خوش برخوردن ،خانواده شو ...

ای بابا تنهایی این مدلی خیلی سخته 

پدر مادر من شهر دیگه هستن 

یعنی خانواده شوهرم عالین اونا نبودن من دق میکردم از تنهایی 

خانواده خودم خاله های خودم به درد هیچی نمی‌خورن 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
اره پایینه زیادم برام مهم نیست زندگیمون جداست ماهی یکبار هم همو نمی‌بینیم اما دلم گرفت کلی بچگی با ه ...

خب شرایط زندگی هاتون فرق می‌کنه ب قولا شما رو بچه شهری میدونن شاید حس میکنن شما خودتون رو میگیرید 

دقیقا با گوشت و استخونم درکت میکنم ما هم بخاطر پدرم اومدیم یه شهر دیگه از خانواده مادری و پدری کلا خیلی دوریم و رفت و امدامونم خیلی کمه اونا همه باهم خیلی صمیمین ولی من تک و تنها با من مثل غریبه ها رفتار میکنن

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود