2777
2789
عنوان

بواسیر

72 بازدید | 4 پست

رفقا الان سه روزه بواسیر گرفتم یک تیکه گوشت کوچیک از مقعدم دراومده میگن بواسیره 

وقتی میرم دستشویی بعدش سوزش دارم

شوهرم میگه بروپیش جراح عمومی عملش کن راحت شی 

چون قبلا خودش داشته میگه هرچی دارو خوردم جواب نداده عمل کردم 

من چیکارکنم؟ یک نفر تاپیک زده بود با سرکه سیب خوب شده واقعیه؟ 

ببین من دکتر بهم گفت میتونی بیای لیزرش کنی تو مطب گفتم یعنی اجبار نیست خطرناک و اینا گفت نه اگر دلت میخواد و یه سری پماد داد .در هر حال خیلی باید مراقب باشی یبوست نگیری و زور نزنی تو دستشویی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من دکتر بهم گفت میتونی بیای لیزرش کنی تو مطب گفتم یعنی اجبار نیست خطرناک و اینا گفت نه اگر دلت ...

اخه من مشکل روده دارم یبوست میگیرم زیاد نمیدونم چکارکنم.

من اصلا روم نمیشه دکتر برم

اخه من مشکل روده دارم یبوست میگیرم زیاد نمیدونم چکارکنم.من اصلا روم نمیشه دکتر برم

دارو میده که شکمت نرم بشه و کلا باید ببینی چی بهت می‌سازه مثلا کاهو انجیر خاکشیر آب فراوون در طول روز بخور روغن زیتون آلو

من وقتی زخمم عود میکنه چند روز فقط غذاهای آبکی میخورم مثلا کدو و سبزیجات با الو میپزم روغن زیتون میریزم سرش دو سه روز کنترل بکنم بهتر میشم

اصلا هم خجالت نکش اون دکتر روزی صد بار صد جای مختلفی میبینه یه بار برو داروشو بهت بده راحت بشی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!