2777
2789

من داغ دو ساعت گرم ۴ ساعت از باسلام خریدم 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارکش چیه؟ قیمتش؟

بزار عکسشو میفرستم 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

مارکش چیه؟ قیمتش؟

سلام خوبی عزیزم ممنون میشم جواب بدین

من خیلی لاغرم تاپیکتون رو خوندم شما گفتین یه دوماه رفتین باشگاه وقتی کنار گذاشتین لاغر شدین دوباره؟

و اینکه اگه از پارسال تا الان راهکار های جدیدی دارین میشه بگین چی بگیرم بخورم تا واقعا بدنم چاق بشه تغییر کنم خیلی ضعیف و لاغرم😣متاسفانه علاقه ای به باشگاه و ورزش ندارم

سلام خوبی عزیزم ممنون میشم جواب بدینمن خیلی لاغرم تاپیکتون رو خوندم شما گفتین یه دوماه رفتین باشگاه ...

سلام گلم ممنونم،بعد از باشگاه من درگیر یه سری مشکلات شدم کلا ول کردم برگشت،ولی خوب به مرور ادامه بدی ماندگار میشه.هر روشی رو انجام بدی باید ادامه بدی، یهو ول کنی برمیگرده،توی خونه نرمش سبک انجام بده و چیزایی که گفتم اشتها اوره بخور و به تغذیه ات برس،حداقل شش ماه باید ادامه بدی تا تغییر کنی