2777
2789

الان فهمیدم من آخه کی حسودی کردم 

عصابم انقد خورده که حد نداره نشستم مثل سگ گریه میکنم از زندگی سیرم 

خوانواده شوهرم همش حرف چرت و دروغ پشت سرم میگن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتو بگیر بشور ابشو بگیر روی بند پهن کن و بعد از اتو کشی بندازش کنار😁⭐

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

اره واقعا من فقط گفتم خواهرت خوش هیکله خوش به حالش همیننن

تازه بدتر که تعریفشو کردی. هیچوقت نه بد کسی رو بگو نه تعریف کن از کسی. 

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

واگذار کردن به خدا ایشالا خدا جواب دل شکستم بده خیلی بده یکی پشتت حرفای دروغ بزنه

خدا صبوره ولییییی قشنگ جواب میده

بهترین کار هم ندیده و نشنیده گرفتنشون هست حتی جنبه های مثبتشون هم نادیده بگیر و تعریف نکن ارتباطتون حداقل باشه

😭😭دعایی چیزی نمیدونی بخونم آروم بگیرم

دستت رو بزار رو قلبت مدام تکرار کن

إلا بِذکرالله تَطْمَئِن ‌القُلوب 

اگه مفاتیح داشته باشی داخلش پر از دعاست برای آرامش 

من اغلب دعای صفیحه‌ی سجادیه رو سرچ میکنم «دعای هفتم» میخونم عین آب رو آتیش معنیش رو هم بخونی خالی میشی واسه من عین آب رو آتیش با صدای علی فانی سرچ کن از آرامش بعدش لذت ببر

انشالله که آرامش نصیب قلبت بشه

التماس دعا