2777
2789
عنوان

ارثیه یعنی این

252 بازدید | 18 پست

دوستم مستاجر بودن و یه پراید داشتن.

بابای پسره چون با ازدواج اینا راضی نبوده تو زندگی هیچ کمکی بهشون نکرده.

بخاطر اختلاف طبقاتی مخالفت کرده.

دوتایی شاغلن و خیلی هم خوشبختن.

الان ۵ساله ازدواج کردن و دوستم این ماه دخترش دنیا میاد.پدرشوهرش دوساله فوت شده.

۳ماه پیش مادرشوهره به جز یه خونه ک خودش میشینه بقیه دارایی شوهرشو فروخته و ارثیه بچه هارو داده.

دوتا برادر هستن فقط.

در عرض ۳ماه داراییش از ۸۰۰ میلیون رسیده به ۱۶ میلیارد.

خیلیییییی واسش خوشحالم.آخه خیلی سختی کشید.

حالم با خبرایی ک بهم داد خوب شد و خواستم با شما اشتراک بذارم.

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بده برکت😗

واقعا.

آدما از آینده و تقدیر خودشون خبر ندارن.

همیشه میگفت من بابام نداشت دلم خوش بود خانواده همسرم پولدارن.اونا هم ک هیچی.

۵ماه پیش از من ۵تومن قرض گرفت.چندبار عذرخواهی کرد ک ببخشید واقعا جور نمیشه پس بدم.

گفتم دیگه پس نده هدیه تولد دخترت.

حالا امروز عصر با یه سکه پارسیان و پولم اومده خونمون تشکر.

خدایا شکرت

ارثیه‌ نیکو و ماندگار یعنی راه زندگی رو یاد دادن؛ یعنی تو صراط مستقیم قرار دادن بچه‌ها! 

اگر نه میراث مالی به چشم به هم زدنی نابود می‌شه‌ و چه بسیار مال‌های کلانی که به دست فرزندان ناشایست در فرصت کوتاهی مصرف شده و به دریوزگی افتادن!

حالا انقد بگو بگو میکنن تو تایپک طرف کله پا شه خدانکرده 

مبارکش باشه با دل خوش استفاده کنه

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

ما یه همسایه داشتیم 20سال پیش ،یه میلیارد فقط به دختر ارث رسید 

انوقت خونواده های ما با هیچی ،از بچه انتظارای آنچنانی دارن که هیچ ،هیچوقت از بچه هاشون راضی نبودن یه دعای خیر ازشون برمیومد اونم نکردن😆😆

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
ارثیه‌ نیکو و ماندگار یعنی راه زندگی رو یاد دادن؛ یعنی تو صراط مستقیم قرار دادن بچه‌ها! اگر نه میراث ...

بله واقعا قبول دارم.

اما پدری به این پولداری نشست و ۵سال زجر کشیدن پسرشو دید.

خودش بهترین جای شهر زندگی میکنه و پسرش...

اینجور والدین هم واقعا باید جوابگو خدا باشن

خدایا شکرت