2777
2789

خواهر برادری ندارم تو این دنیا تک و تنهام و متاهلم.

پدرمادرم بنده خداها روز خوش ندیدن از اول

زندگی شون ...

الانم هر دو پیر شدن...بابام علایم خطرناکی از خودش نشون میده نگرانم دکترم نمیاد امیدوارم چیزی که علایمشو داره نباشه...آلزایمر خفیف هم داره

مامانم بیچاره بیماری پوستی وحشتناک گرفته نابود شده دکترها هم سر درنمیارن 

سنشون هم ۶۰  و ۵۰ هست

خلاصه غصه اینکه بزودی میخوان تنهام بزارن داره منو دق مرگ میکنه...خیلی حالشون بده ...خیلی😔

کاش پدرمادر من یه زندگی معمولی بخور نمیری با سلامتی تا سن حداقل ۸۰ رو داشتن....

زندگی شون انقدر صفر بوده که همون زندگی بخور نمیر هم براشون آرزو بوده

من چجور نبودشون رو تحمل کنم..چجور هضم کنم که حسرت به دل برن از دنیا

هیشکی جز اونا ندارم...

آینده از نظرم خیلی وحشتناکه

کاش یه پدرمادر نرمال داشتم....

ب جا ناله کردن هواشونو داشته باش کمک کن خوب زندگی کنن

کمک میتونستم کنم به خودم کمک میکردم

من همینکه رو پای خودم و شوهرم زندگیمو 

نو از صفر داریم میسازیم خیلیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عین منی....حس کردم تمام حرفاتو خودم نوشتم.  خیلیارو میبینم نسبت به مریضی پدر مادر عادی رفتار میکنن.  رسیدگی میکننا ولی آرومن.  ولی  درد مریضی پدر مادرم منو از زندگی کردن انداخته......

کمک میتونستم کنم به خودم کمک میکردممن همینکه رو پای خودم و شوهرم زندگیمو نو از صفر داریم میسازیم خیل ...

از لحاظ عاطفی چی سختته؟ ک منتظری بمیرن بعد بگی نمیخام بمیرن محبت کن آدما سنشون می‌ره بالا مثه بچها میشن بزار حداقل دلشون خوش باشه ب بچشون ک حداقل بچه خوب تربیت کردیم و دلواپسی نداشته باشن برا ایندت

اگر میتونی شاغل شو بهشون کمک کن

فکر میکنی شبانه روز بدون تعطیلات کار کنم چقدر میدن؟

نهایت ۱۰ تومن تو شهر ما 

از صبح ساعت ۶ تا عصر ساعت ۵

بعد باردارم هستم...بعدشم بچه داری ...شوهرمم به ندرت رنگ خونه ببینه بنده خدا

چون شرایط کار شوهرمم طوری عذابم میده که اصلا نمیتونم اون چند روزی که شوهرم سر میزنه خونه بیرون باشم چون کلا ماهی دوسه روز خونس

بخدا جیگرم خونه

این از شوهرم که بنده خدا اسیره رنگ خونه نمیبینه تا فقط زندگی رو تامین کنه

اینم از پدرمادرم

اگر میتونی ازنظر مالی حمایتشان کن که ازاین یه بعد حداقل راحت‌تر زندگی کنن

چجوری؟

کدوم جوونی الان ماهی ۱۰ میلیون اضتفه داره بده به یه نفر گه شوهر من داشته باشه بدم بهشون،گ

خیلی سخته اسی میدونم قشنگ درکت میکنم اما انسان عادت میکنه به همه چیز هم خوبه هم تلخه

چی بگم

رفتم مشاور 

میگه تو مسئول زندگی بقیه نیستی

واقعا هم راست میگه

ولی دل آدم طاقت نمیاره

سرنوشت هرکسی یه جوری نوشته شده، باید بپذیری که یه سری چیزها دست آدم نیست و فقط باید قدرت پذیرشتو بالا ببری هیچکس دوست نداره مریضی و زجر کشیدن عزیزانشو ببینه ولی زندگی بی رحم تر از این حرفاس. پدر منم مریضه حالتو درک میکنم ولی خب چاره ای نیست

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

تو عین منی....حس کردم تمام حرفاتو خودم نوشتم. خیلیارو میبینم نسبت به مریضی پدر مادر عادی رفتار میکن ...

آره 

حالا اگر درست زندگی میکردن میگفتم جهنم حداقل خوب زندگی کردن حسرت چیزی به دلشون نمونده اگرم برن عیب نداره حسرتی نیست رو دلشون

اونا که بیخیالن دلیلش اینه که پدرمادره زندگی نرمال داشتن

این چندصباح عمر رو براشون زیبا کن تالذت ببرن.زندگی همینه.شماهم ازبودنشون لذت ببر نه اینکه غصه بخوری. ...

زیبا کردن پول میخواد

کدوم جوونیه ماهی ۱۰ م اضافه داشته باشه بده به یه نفر ؟