2777
2789
عنوان

نفرین به آدم عوضی

106 بازدید | 9 پست

دوستان ممنون میشم برای دشمنم که یه آدم جادوگر عوضیه به اسم علیرضا دعای زیر بخونید، زندگی منو نابود کرده مریض شدم امیدوارم اگه امام زمانی وجود داره انتقام منو از این کثافت بگیره، هرکس خوند بگه برای حاجت روایی ۲۰ تا حمد بخونم

از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام منقول است :

هر کس با ایمان سوره مبارکه تبت را به جهت هلاک دشمن 7 بار با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند دشمنش هلاک شود

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

تَبَّتْ يَدَا أَبِي لَهَبٍ وَتَبَّ ﴿۱﴾

مَا أَغْنَى عَنْهُ مَالُهُ وَمَا كَسَبَ ﴿۲﴾

سَيَصْلَى نَارًا ذَاتَ لَهَبٍ ﴿۳﴾

وَامْرَأَتُهُ حَمَّالَةَ الْحَطَبِ ﴿۴﴾

فِي جِيدِهَا حَبْلٌ مِّن مَّسَدٍ ﴿۵﴾

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 230

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چون اذیتت کرده دلیل نمیشه نفرین کنی برو حقتو مثل شیر از دهنش بگیر بزن چش و چالش دربیار...نفرین ...

عزیزم یارو دستم بهش نمیرسه یه جادوگر روانیه، رفتم آزمایش دادم تو همین یه ماه مشکوک به سرطانم چطور برم حقمو ازش بگیرم هیچ اتویی ازش ندارم. نه دیدمش نه میشناسمش هیچ راهی ندارم