2777
2789

مشتری شینیون ندارم

خیلی هم به درآمد نیاز دارم

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی مشتری نیسمن از پس فردا تازه دارم میرم کلاس یاد بگیرم

هست من نبلیغ نمیکنم ولی من میخوام ی کاری هم داشته باشم فقط مخصوص جشن نباشه

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
نه فعلا که همه کاشت میکنن

خودم زیاد دوسندارم ولی دلم ی کار پردرامد میخواد از بی پولی خسته ام

هست من نبلیغ نمیکنم ولی من میخوام ی کاری هم داشته باشم فقط مخصوص جشن نباشه

خب عزیزم وقتی قراره روزانه مشتری خودتو داشته باشی دیگه چه فرقی میکنه مخصوص مجلس باشه یا نباشه مو باشه یا ناخن باشه بنظرم رو شینیون کاری تمرکز کن ارتقاش بده 

میشه 

خب عزیزم وقتی قراره روزانه مشتری خودتو داشته باشی دیگه چه فرقی میکنه مخصوص مجلس باشه یا نباشه مو باش ...

یعنی هرروز عروسیه؟

یعنی هرروز عروسیه؟

اره صد در صد اگه حرفه ای ادامه بدی بری سالنای بزرگتر و معروفتر میدونی روزی چندتا مشتری شینیون میتونی داشته باشی سالنای شهر ما همیشه پره مشتریه واسه شینیون تازه شهرما کوچیکم هست

میشه 

اره صد در صد اگه حرفه ای ادامه بدی بری سالنای بزرگتر و معروفتر میدونی روزی چندتا مشتری شینیون میتونی ...

نمیدونم خیلی هم به درآمد نیاز دارم بخدا

میترسم کارم نگیره