2777
2789
عنوان

راسته که دندون زیر کامپوزیت میپوسه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 25 پست

نخیر چرا بپوسه ، اصولا دندون جلو وقتی دچار پوسیدگی بشه نمیشه مث دندون های دیگه با امالگام یا مواد سفید پر کرد میان از کامپوزیت استفاده میکنن تا حساسیت دندان جلو از بین بره و ظاهر شکیلی بگیره ، فقط باید حتما نخ دندان بکشی و رعایت کنی دیگه که لب پر نشه ، لمینت با اینکا ماندگارتره اما اصلا توصیه نمیکنم چون دندان سالم کلی تراشیده میشه قبلش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامپوزیتم همون تراش رو میدن با این تفاوت بعد چند سال زیرش میپوسه و باید ایمپلنت کنی ولی لمینت عمر دن ...

کامپوزیت تراش نمیدن ها 

خیلی محدود برای بعضی دندون هاست 

درصورتی که لمینیت کاملا تهاجمیه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

دوستانی که کامپوزیت دارید شما مشکل بوی دهان دارید؟

تازه زردم شده و اینکه چند لثه هامم دارن اذیت میشن 

کاش هیچ وقت همچین حماقتی نمیکردم 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

کامپوزیت تراش نمیدن ها خیلی محدود برای بعضی دندون هاست درصورتی که لمینیت کاملا تهاجمیه

برای من تراش دادن اونم خیلی زیاد 

دو سال پیش واحدی ۹ تومن گرفت بر پدرش لعنت 

هم بوی دهان، هم پوسیدگی.. اون هایی هم که میگن بو نمیده خودشون متوجه نمیشن🤮🤮🤮

بوی بد هم همون دلیل رو داره که دندون درست تمیز نمیشه 

به نظر شما چیکار کنم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
برای من تراش دادن اونم خیلی زیاد دو سال پیش واحدی ۹ تومن گرفت بر پدرش لعنت

واحدی ۹ تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پشمام

چه جوری تو دو سال زرد شد؟

دخترعموی من کامپوزیت کرد بعد ۵ سال سفید یخچالیه مثل آدامس شیک انقدر زشته میخواستم رنگ طبیعی انتخاب کنم

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

واحدی ۹ تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟پشمامچه جوری تو دو سال زرد شد؟دخترعموی من کامپوزیت کرد بعد ۵ سال سفید یخچالیه م ...

من مصرف قهوه ام بالاست حقيقتا خودمم مراقبت نداشتم 

گول تبلیغات و ظاهر مطبش خوردم