2777
2789
حرف فقط حرف اون باید باشه با پسر کوچیکه همش بحث و جدلی داره هر کاری که ازش می‌خوام هزار باید با منطق ...

عزیزم باهاش بحث نکن وارد دوران بلوغ شده سعی کن کمتر وار به کارش داشته باشی و نامحسوس حواست بهش باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتاراشون سه قلون کدومو بگم 😐😂😂 هر کدومم یه جورن با اینکه قل همن اصلا شبیه هم نیست رفتاراشون

سه تا پسر ببخشید با هم دعوا میکنند؟؟؟من ۲تا پسرام شیربه شیر آوردم روزی ۱۰بار با هم بازی میکنند و۲۰بار هم کتک کاری.....از روانشناس پرسیدم میگه طبیعیه....البته پسر بزرگم آرومه کوچیکه اذیتش میکنه

تمام سعیمو دارم میکنم چون حساسترین موقعشه امیدوارم بعدها جبران بشه

جبران میشه عزیزم گاهی لازمه ما بچه ها رو درک کنیم مخصوصا تو این سنین حساس 

بهش مسئولیت بده تو خونه بیشتر بهش احترام بزار 

این دوران سعی دارن ثابت کنن که برترن و بزرگ شدن

انشالله چراغ دلت بشه

جبران میشه عزیزم گاهی لازمه ما بچه ها رو درک کنیم مخصوصا تو این سنین حساس بهش مسئولیت بده تو خونه بی ...

انشالله عزیزم 

هزاران بار در روز بوسش میکنم و بهش میگم تنها دلخوشیه زندگی من تو و داداشت هستید همه جوره پشتشم

شوهر من برعکسههمش دوست داره تنبیهش بکنه یه وقتیم باید بزارم شوهرمو قانع کنم

وای من نه جرات ندارم بگم به پسرم تو.همش میگه اگه روش بها باز بشه پناه میبره به دوست .و من که میبینم جامعه چقدر بده تمام سعی ام را میکنم که این اتفاق نیافته.ولی واقعا یه مادر نابود میشه مخصوصا ما که سنشون بالاست و تحملمون کم شده