2777
2789
عنوان

خدایی یه نظری بدین

110 بازدید | 23 پست

تت‌ اوضاع مالی خیلی خرابیم خانوادمم جورین میگن تا سال دیگه حدا بزرگه و تلاشیم نمیکنن نمیتونم خودم چکار کنم سال دیگه میخوام برم دانشگاه نمیدونم چه کاری برم که خودم جدا کنم دارم نابود میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گواهی نامه نمیخواد کار تو تولیدی ها،فروشگاه ها،داروخانه نیاز به اموزش تخصصی هم نداره

الان دوستای پارسالم ک رفتن گواهینامه از ساعت ۷ تا ۴ بعد از ظهر کلاسن

دور کاری بیمه و اسنپ چجوریه عزیزم؟

یک هفته حضوری باید برید تا با کار اشما بید و اموزش ببینید و به گوشی و اینترنت و سیستم نیاز دارید 

کار پشتیبانی انجام میدین 

باهاتون تکاس میگیرن به فرض مثال شکایتشونو بیان میکنن و شما تو سیستم ثبت میکنید ،دقیقشو تو نت سرچ کنید من خودم کار نکردم اما اطرافیان بودن از این طریق همینا رو می‌دونم،موفق باشی

ن ماشین دارم نه گواهینامه

ماشین دردسر و هزینه داره چون هنوز گواهینامه ام نداری ازاون راه پول برات در نمیاد 

واس بعدها ک دست فرمون داشته باشی خوبه 

الان برو فروشندگی صندوقداری 

خودم سال بعد طرح دارم زودتر اسمم درنمیاد دفاع پایان نامم مونده 

میخام این یکسال برم یجایی کار کنم شاید فروشگاه‌های زنجیره ای یا حسابداری تو شرکت امن و آشنا 

هرجایی نری چون مزاحمت زیاده تو شرکت‌های غریبه