2777
2789

بچه ها اول بگم من شیراز هستم و یکی از شهرک های اطراف که معمولا از جاهای دیگه اومدن و روزای تعطیل به خصوص که تعطیلی پشت سر هم باشه همه میرم محل خودشون و خلوته 

الان محل کارم(سفره خونه)خیلی خلوته بچه هام از صبح یعنی از دیروز دارن دق میکنن پسرم سرما خورده خیلی حوصلشوم سر رفته اینجا هم کاری نیست اگرم باشه همکارم به جام انجام میده یه بار رفتم به صاحب کارم گفتم گفت نه نمیشه باید تا ۱۲بمونی بعد از بس بچه هام زنگ زدن همکارم رفت بهش گفت من هر کاری باشه انجام میدم ولی لج کرده نمیزاره برم خودم اینجام دلم پیش بچه هام دلم میخواد بغلشون کنم با هم حرف بزنیم فیلم ببینیم ولی نمیتونم هم لج کنم یهو میگه دیگه نیا 

بچه ها لطفاً نگین بچه هاتو ببر پیش مامانت یا یکی بیاد پیششون من بیکس ترین آدم دنیام

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

خاک تو سر صاب کارت

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سر صاب کارت

خیلی اذیتم می‌کنه 

منم چاره ای جز تحمل ندارم

دلم میخواد پرواز کنم برم بچه هامون بغل کنم عطر تنشون رو حس کنم 

حتی تلفن هم که میزنن یواشکی جواب میدم همش میگن مامان خوبی مامان ناراحتی؟مامان چیزی شده

آخه ی دلم برای خودت بیشتر از بچه هات سوخت نمی تونی پرستار بگیری یا بفرستیشون یه مهدکودک شبانیا یه هم ...

عزیزم مگه من چقدر حقوق دارم

بچه هام بزرگن

ولی واقعا مادر خوبی هستی مامان من اصله حوصله ی این کارارو نداره منظور فیلم دیدن و ایناس

من دوست دارم کنارشون باشم هرکاری میکنم تا خوشحال باشن

[QUOTE=363254527]منم الان بیمارستانم ، پیش مامانم  و بچه هام تنها خونه خوابیدند دلم پیش اوناست ولی مجبورم بمونم ...[/QUOخدا سلامتی بهشون بده

خیلی حس بدیه 

من هر شب همین حس رو تجربه میکنم