2777
2789
عنوان

زندگی باید متوقف میشد

295 بازدید | 17 پست

درست همون جایی که با اومدن عید ذوق میکردیم و هفته‌ها منتظر اومدنش می‌شدیم 

با لباس نو روز اول عید رو میگذروندیم 

برای زنده موندن ماهی عیدمون دعا میکردیم

و بزرگ ترین دغدغمون پیک نوروزی بود

درست همونجا

زندگی باید متوقف میشد(:

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوزم واسه عید ذوق دارم با ذوق سبزه درست میکنم و سفره هفت سین میندازم و برای بچه هام لباس نو تهیه میکنم از زنده موندن ماهی هم خوشحال میشم 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

همون جایی که مردم بدون خجالت کشیدن بدون کلاس گذاشتن....هر شب خونه همدیگه شب نشینی داشتن......هر شب صدای خندها از خونه ها شنیده میشد....همون جایی که هر چیزی سر سفره میذاشتن با عشق بود و با عشق خورده میشد...یادش بخیر....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
همون جایی که مردم بدون خجالت کشیدن بدون کلاس گذاشتن....هر شب خونه همدیگه شب نشینی داشتن......هر شب ص ...

کاش میشد برگردیم قدیمو 

کاش میشد در رفت از تقدیرو:))

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️