سلام دوستان ما به تازگی اومدیم این خونه و هر طبقه دو واحده و واحد ما دربش رو به روی درب اون یکی واحده ایشون اشغال هاشو دم در میذاره ما دفع پیش تذکر دادیم پرو پرو جواب سربالا داد بعد برداشت این دفع داد بی داد کرد که جلو در خونمه اختیارش دارم میذارم میخواستم ببینم میتونیم شکایت کنیم چون صاحب خونه هستن ب جایی میرسه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زباله بسته به روزهای زوج یا فرد اون منطقه شب ها از ساعت 9تا دوازده ساکنین مجاز به بیرون گذاشتن از منزل هستند
نه داخل راه رو کارشون اشتباه هست
تنها شما میتونید با صاحب خونه صحبت کنید نه جای دیگه
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
با عرض پوزش هرکی قوانین آپارتمان نشینی رو رعایت نمیکنه یه حیوونه الان اعصابم به شدت داغونه ازدست همسایه دیوار به دیوار که بچه هاش مثل اسب میدون پدرمادرشون دریغ از یه تذکر گذاشتن چند جفت کفش جلوی در خدا ازشون نگذره استارتر شما مشکل دیگه هم دارینو
همینایی ک اشغال میذارن داد بی داد میکردن صاحب خونه هستن
چه بی شخصیت و تازه به دوران رسیده هستند
کاش خدا به آدم های بیشعور سمت و مقام و مال نمیداد
ببینم بعد با چی میخواستند تخلیه عقده کنند
شما هیچ جایی نمیتونید شکایت کنید چون صاحب خونه
هست و میتونه بگه بفرما برو از اینجا
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
با عرض پوزش هرکی قوانین آپارتمان نشینی رو رعایت نمیکنه یه حیوونه الان اعصابم به شدت داغونه ازدست همس ...
والا ما تازه اومدیم ولی این زنه خیلی بد دهنه دادو بیداد میکنه برگشته میگ هروقت واحد فلان دمپایی هاشو نذاشت فلانی ش.و.ر.ت سوتینش تو بالکن پهن نکرد منم رعایت میکنم اینا هست انگار ولی به ما مربوط نیست که چون اونی ک دمپایی شو میذاره دم در اون طبقه دو واحدش مال خودشه بعدشم ناراحتی برو بگو نذارن هروقت گفتی بازم گذاشتن بیا حرف بزن اتفاقا طرف گفت ک من ب زنو بچم گفتم ندارید سهل انگاری میکنن حتما رعایت میکنیم
با عرض پوزش هرکی قوانین آپارتمان نشینی رو رعایت نمیکنه یه حیوونه الان اعصابم به شدت داغونه ازدست همس ...
ادم باید بره اپارتمان تک واحدی هر طبقه یک واحد باشه خداروشکر نقشه اینجارو جوری کشیدن ک ما با اون یکی واحد این طبقه هیچ دیوار مشترکی نداریم ولی درکل همسایه خیلی مهمه و متاسفانه کاملا شانسیه تو 30 واحد یک نفرم بد باشه پدر همه رو درمیاره