2777
2789
عنوان

موکل داشتن

2822 بازدید | 38 پست

چطوری میشه آدم موکل داشته باشه. ویا بگیره خیلی علاقه مند به دنیای ماوراء هستم فقط دوست دارم ارتباط بگیرم چند بار به خوابم اومدن برای حل مشکلات 

ارتباط با اجنه خیلی راحته,

اما رها شدن از دستشون خیلی سخته،

واردش نشو،عاقبت خوشی معمولا نداره،

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباط با اجنه خیلی راحته,اما رها شدن از دستشون خیلی سخته،واردش نشو،عاقبت خوشی معمولا نداره،

🤔خب جن گیری نمیخام کنم که دوس دارم خدا یکی بهم بده که کمکم کنه و خوب باشه نه بد

موکل داشتن دروغه هر کی ام بگه دارم دروغگوعه

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

🤔خب جن گیری نمیخام کنم که دوس دارم خدا یکی بهم بده که کمکم کنه و خوب باشه نه بد

اسم همین کار،میشه وارد شدن در دنیای اونا

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

نههه میخام ازش کمک بگیرم برای حل مشکلات

خدایااااا 

جن بیکاره بیاد کمک کنه به تو؟ چه مسلمون چا غیر مسلمونش هیچ کمکی نمیکنن بهت فقط تورو توی سلطه خودشون میگیرن

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
نمی‌دونم ولی خوشم میاد دست خودم نیست نمیخام برای کسی کاری کنم

فمر میکنی خوبه، ممکنه گرفتار اجنه کافر بشی ک هیچ رحمی ندارن، یا جن عاشق، توان زندگی  کردن رو ازت میگیرن، اگ می خوای ب سمت نور برو چشم سومت باز شه ب سمت نور نفستو بساز 

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
عههه چقد شبیه منی خب راجبش تحقیق کردی من خیلی میترسیدم از این چیزا اما ی سوره های از قرآن بود خوندم ...

نه تحقیق نکردم

چ سوره ای خوندی؟

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲