2777
2789
عنوان

بنظرتون این وام کلاهبرداریه

198 بازدید | 18 پست

ی پیجی تو اینستا دیدم میگه وام فوری میده

بهش دایرکت دادم گفت واتس پیام بده

گفتم ۳۰۰ تومن وام میخوام

ی سری سوال کرد بعد این پیامو که پست بعد میزارم فرستاد

بنظرتون راست میگه یا کلکه؟

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

ثبت نام برای وام 🔰

300 میلیون🔰

اقساط✅۸۴ ماهه

قسط ماهیانه❇️3600میلیون

سود ✅4درصد

شرایط وام🔰

بدون ضامن ✅

غیر حضوری✅

تحویل فوری کمتراز۴۸ساعت✅

هزینه ثبت نام  تشکیل پرونده ۱۵۰۰

پیش پرداخت رو خودتون حتما باید انجام بدین جهت ثبت نام وام برای شما در سیستم وجهت احراز هویت شما می باشد وبه هیچ وجه نمیشه از وام کسر کرد🔰

تمام توضیحات داخل گروه داده شده ممنون از درک وهمراهیتون ❇️

من حس خوبی ندارم

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیست مدارک لازم

عکس شناسنامه تمام صفحات

عکس کارت ملی پشت رو

عکس کارت بانکی

ویدیو احراز هویت

(یک ویدیو از خودتون بگیرید بگید  اینجانب آقا /خانم۰۰۰با کد ملی.... درخواست وام به مبلغ ......دارم با تشکر از آقای کریمی و بانک مرکزی)

کد پستی

دوتا شماره همراه

میزان تحصیلات

کد پستی

امضا و اثر انگشت روی یک برگه سفید

(روی یک برگه سفید می‌نویسی درخواست وام دارم امضاش می‌کنی)

شغل

سفته الکترونیکی هنگام واریز وام

مدارک مورد نیاز رو بفرستید چک میکنم مشکلی نداشت  یک میلیون و پانصد هزینه ثبت نام واریز کنید که براتون واریز بشه

صد درصد کلاهتو برمیداره میره 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

واااااای خاک به سرم  نکنیاااااا به هیییییچ وجه

وجهی که باید بدی به درک

ینی میخواستی عکس کارت بانکیت وکارت ملیت بفرستی؟؟؟؟؟میدونی با این دوتا چه خلافا میتونه انجام بده؟بچه نسچشی یه وقت به گدایی دورازجون بیفتی این احمقی نکن که بلای دیگه ای هم سرخودت بیاری

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار