2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید

47 بازدید | 7 پست

ازتون ب عنوان ی خواهر کوچیکترتون یا دخترتون راهنمایی میخوام خواهش میکنم راهنماییم کنید. من دهم تجربیم سال بعدی میخوام تغییر رشته بدم این دوماه مدرسه خیلی بهم فشار اومد. الان هرشب حال خرابی میکشم و گریه میکنم نمیدونم چمه دارم افسرده میشم یکی بهم بگه چکار کنم. چکار کنم ک نمراتم واسم مهم نباشه من با اینکه میدونم سال بعد میخوام برم فنی و امسال مهم نیست بازم خوشم از نمره پایین نمیاد و از درسای تجربی هم متنفرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شاید. اما هرچی هست ب شدت حالم خرابه ب حدی ک رفتم پیش روانپزشک بهم قرص ضد استرس داده. من کلا ...

ای وای

بابا بچع تو هنوز باید امتحان نهایی دهم   یازدهمو و دوازدهم و کنکورم بدی

همین اول کاری که زدی خودتو از لحاظ روحی و روانی و جسمی ناکار کردی

ای وایبابا بچع تو هنوز باید امتحان نهایی دهم یازدهمو و دوازدهم و کنکورم بدیهمین اول کاری که زدی خو ...

من فقط ب فکر اینم چطوری امسال رو زنده بمونم و دووم بیارم ک تموم شه سال بعد برم فنی