سلام بچه ها ۳ساله عروسی کردم انشاالله میخوام کم کم اقدام کنم البته هیچ تجربه ایم ندارم و۲۲ سالمه
خواهشا قضاوت نکنین ولی از بچگیم دوست داشتم بچم پسر باشه البته انشاالله اول سالم باشه برای پسر دار شدن و کلابارداری
تجربه ای دارین ممنون میشم بهم بگین
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ کاری نمیشه کرد مگر تعیین جنسیت که اونم انجام نمیدن
اون حالا مهم نیست فقط سالم باشه ولی مثلا کی باید اقدام کنی و اینا
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
اسید فولیک یک سه ماه قبل اقدام شروع کن ،ازمایش های قبل بارداری و سونو گرافی رو بده حتما دوهفته قبل اقدام برو معاینه که عفونت نداشته باشی ،برای پسر دار شدن صد در صدی حتما باید ای وی اف کنی وگرنه همه راه ها پنجاه پنجاه هست
اسید فولیک یک سه ماه قبل اقدام شروع کن ،ازمایش های قبل بارداری و سونو گرافی رو بده حتما دوهفته قبل ا ...
اسید فولیک از خودم بخورم مشکلی نداره؟
برم دکتر زنان یا ماما
نه منظورم اینه چه کارایی قبل اقدام کنم برای بارداری نه پسر کلا