2777
2789
عنوان

خانوما بیاید

57 بازدید | 12 پست

بدون رفتن ب آرایشگاه میشه دکلره و رنگ زد یا خراب میشه؟

دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..
من انجام دادم مش‌لی پیش نیومد

میشه راهنمایی کنید که چقد رو‌موهاتون موند 

دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه راهنمایی کنید که چقد رو‌موهاتون موند

۳۰ دقیقه دکلره رو گذاشتم ، فکر کنم بهم گفتن ۲۰ دقیقه اینا ولی من دیدم هنوز کامل رنگ باز نکرده یکم منتظر موندم و چون سر موهام رو زده بودم ترسی نداشتم میگفتم فوقش بسوزه کوتاه تر میکنم موهامو ، بعد از شستشو هم رنگ گذاشتم ۴۰ تا ۵۰ دقیقه

۳۰ دقیقه دکلره رو گذاشتم ، فکر کنم بهم گفتن ۲۰ دقیقه اینا ولی من دیدم هنوز کامل رنگ باز نکرده یکم من ...

من حالت آمبره یا هایلایت میخوام