2777
2789
عنوان

پرونده قتل

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 27 پست
آخه اون دختره باید بدونه وقتی این همه خرج می‌کنه توقع ای هم داره دیگه مرتیکه

مخصوصا وقتی براش ماشین خرید باید متوجه میشد کاسه ای زیر نیم کاسس پیرمردا حاضر نیستن واسه پسراشون ماشین بخرن خو حتما دلیل داره که واسه یه دختر بیگانه ماشین میخره

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم دروغه مگه اینقدر قدیمی باشه ما ندونیم وگرنه تا الان در سطح جهانی پوکیده بود خبرش

همه پرونده ها پخش نمی کنن داداشم تو سربازی تو کلانتری بوده میگفت یک نفر بوده دختر و زن سوار میکرده بهشون تجاوز میکرده و بعدم میرفت محل کارش خیلی راحت

انسانیت؟از کی تاحالا خرابا انقد با ارزش شدن بیخیال همینان ک گندمیزنن ب زندگی مردم

ما که نمی دونیم تو زندگی بقیه چی میگذره و حق قضاوت نداریم 

شاید کسی باشه که خام درباره این چیزا ندونه و اشتباه کنه یا هزاران دلیل دیگه 

البته گناهشم هست کسیایی که خیانت میکنن یک نفر نیستن که دونفرن یعنی هردوشون به یک اندازه مقصرن و فقط تقیر یکنفر نیست

بعدم قتل ادما چیزی نیست که ازش راحت گذشت

خب مشخص پیرمرد اعضا بدنشون میفروخت پول درمی اورد