2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا حساسیت داره. دکتر بردید؟ زینک بزنید

حساسیت به چی میتوئه باشهه ، کالاندولا زدم خوب نمیشخه ،زینک برا حساسیت بهتره؟

دکتر هم گفت حساسیت ولی نگفت به چی چکار باید کرد نگران رشدشم 

رفلاکس که دارهبا باید چکار کنماز بچه سه ماههروز چجوری ازمایش میگیرن

وا چه جوری نداره فقط جایی باید ببری خونگیر نوزاد داشته باشن اذیت نشه . دکترمتخصص گوارش اطفال ببر ازمایش بده اگه برای ورم روده یا رفلاکس باشه که هیچ همون دکترگوارش دارو میده اگه از حساسیت باشه دکتر ایمونولوژی ببر اون بگه چیکارکنی ولی اروغش و کامل بگیر موقع خواب وشیر دادن سطح شیبداربذارشیرمادرمیخوره چیزای حساسیت زا نخور اگه شیرخشکیه همون دکتر گوارش بررسی کنه ببینه چی میسازه عوض کنه خودتو تقویت کن شیرت مقوی باشه 

وا چه جوری نداره فقط جایی باید ببری خونگیر نوزاد داشته باشن اذیت نشه . دکترمتخصص گوارش اطفال ببر ازم ...

شیر مادر میخوره ، چحوری تقویت کنم وقتی خیلی چیزا نباید بخورم😞😞

حساسیت به چی میتوئه باشهه ، کالاندولا زدم خوب نمیشخه ،زینک برا حساسیت بهتره؟دکتر هم گفت حساسیت ولی ن ...

به پروتئین گاوی اصولا بچه ها حساسیت دارن بعضی ها هم عدم تحمل لاکتوز. اگه خودت غذای حساسیت زایی خوردی از اونم میتونه باشه. زینک بهتره .هر وقتم پی پی میکنه با شامپو بچه بشورش خشکش کن دوباره زینک رو بزن. اگه شیر خودتو میخوره باید خیلی رژیم غذایت رو رعایت کنی. 

شیر مادر میخوره ، چحوری تقویت کنم وقتی خیلی چیزا نباید بخورم😞😞

خب تخم شربتی کلسیم بالایی داره میتونی تو ابت بریزیی بخوری جای لبنیات که نمیخوری البته ریزش فکرکنم ایرانیه اونایی که درشتن خارجیه خوب نیست مغزیجات ن کم ن زیاد بادوم زمینی و هندی اصلا نخور همه رو خام با پوست بگیر به اندازه مصرف بشکون طوری نباشه یک کیلو بادوم و بشکونی توظرف بذاری ن باید با پوست باشه بشکونی نهایت تا۵ ساعت بمونه اینی که میگم برای اینه خاصیتش حفظ بشه و مفید مصرف بشه فقط پسته چون توخلقت دهن بازه ایرادی نداره ادویه جز زردچوبه نخور مگر گاهی فلفل سیاه و خودت اسیاب کنی تو غذای خورشتی کمی بریزی وقتی میپزه دیگه زیاد حساسیت ایجاد نمیکنه سیرابی اب سیب از جای مطمین سویق کامل بگیر با خرماخشک بخورروزی ی قاشق غذاخوری بیشتر ن یا جوانه گندم تو سوپت بریز انار شیرین بخور به بخور خرمالو و کدو حلوایی نخور کیوی مرکبات نخور تخم مرغ فقط ابپز بخور بهت انرژی میده مرغ طبیعی از روستایی بخر هفته ای دوبار ی تیکه رو با نخود ابپز کن هم برا کم خونی خودت خوبه هم برا بچت اینو وقتی به غذا افتاد دوماه بااین روال بده تاعمرداره کم خونی نمیگیره کاهو کلم نفاخه نمیتونی بخوری سبزی خوردن بجز شاهی بخور زیتون شکسته با اب و سرکه تلخی گرفته باشن بخور 

سرخ کردنی نخور اب زیر پوستت خشک نشه .......

نه گلم تهران نیستم

اونجایی که زایمان کردی ازمایشگاهشو ثبول داری ببر همون بخش نوزادان خونشو بگیرن من هیچی بلد نبودم سر زردی بچم طاقت نداشتم خواهرم بچه رو برد داخل دیدم طول کشید رفتم دیدم نمیتونن خون بگیرن خواهرمم ازخودم بی عقل تر بچه رو خودم بردم بخش nicuخونشو گرفتن فرستادن پایین تاعمر دارم حماقتهام یادم نمیره گفتم بدونی بچه رو همینطوری ندی دستشون