2777
2789
عنوان

من چرا هیچ علایمی ندارم

285 بازدید | 15 پست

خانوما من ۳ ماهه باردارم نه شکم آوردم نه حالت تهوع نه کمر درد نه سینه درد به ندرت در صورتی که صبح ها دیر صبحانه بخوریم حالت تهوع میگیرم که اونم فکر کنم برا همه اینجوریع نه فقط باردارا کلا حس میکنم باردار نیستم 

خداروشکر کن من اولی که پسره اینطوری بودم دلم نمیخواست بارداریم تموم شه از بس سبک و راحت بودم اما الان…… نگم برات

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی نگران نباشم ؟؟

بنظرم چیز خطرناکی نیست نرفتی سونو البته من علایم دیگه بود مثلا پوست دستم خشک شده بود

خط زیر شکم از همون اول تیره شده بود

سینه هام هفته ۶ دیگه دردناک شده بود

و حالتهای پریودو داشتم تا هفته ۱۱ حس سنگینی زیر شکم کمی بود

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
بنظرم چیز خطرناکی نیست نرفتی سونو البته من علایم دیگه بود مثلا پوست دستم خشک شده بودخط زیر شکم از هم ...

فردا می‌خوام سونو ان تی بدم خیلی نگرانم چون یه بار با دختر عموم رفتم سونو بده خوشحال و خندان رفتیم بدون هیچ مشکلی یهو تو سونو مشخص شد بچه اش دو هفته پیش تو شکمش کرده و این متوجه نشده 

من تا حالا بارداری رو تجربه نکردم اما خداروشکر کن که اذییت نیستی خیلی از خانما تو شرایط سختی بارداریشونو میگذرونن و به سختی تموم میشه و فقط لحظه شماری میکنن که کی تموم بشه 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آخه شما چند هفته کوچیکتره من ۱۲ هفتمه

به این چیزای منفی فکر نکن

منم بارداریام راحت و بدون علایمه، خداروشکر که اینجوری هستی... سونوگرافی هم میری خیالت راحت میشه از هفته ای که حرکت جنین رو حس کنی دیگه خیالت راحت میشه میفهمی تکون هاشو... در کل فکرتو آزاد کن به چیزای بد فک نکن

من تا حالا بارداری رو تجربه نکردم اما خداروشکر کن که اذییت نیستی خیلی از خانما تو شرایط سختی بارداری ...

آخه من میترسم مشکلی باشع که هیچ علائمی ندارم بعد چون فردا سونو دارم استرس گرفتم 

آخه من میترسم مشکلی باشع که هیچ علائمی ندارم بعد چون فردا سونو دارم استرس گرفتم

هر کسی تو بارداری یه جوره مثل زایمان که بعضی افراد زایمان راحتی دارن بعضیا نه بارداری هم همین شکلیه حالا شما از این دسته هستید که بارداری راحتی دارید

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛