2777
2789

سامسونگا کلا دوربیناش کیفیت نداره اگه میان رده میخوای شیائومی بگیر دوربینش بهتره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سامسونگ با دوربین خوب میخوای فقط سری s خوبه که میان رده حساب نمیشن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ببین s عالیه..چن سال پیش s6 داشتیم هنوز عکسا اونموقع ها رو نگا میکنم ب پای کیفیت الان این گوشیا نمیرسه...۸ رو داشتیم هم هیمنطور

۲۳اولترا هم خوبه ک دیگ

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

سامسونگا کلا دوربیناش کیفیت نداره اگه میان رده میخوای شیائومی بگیر دوربینش بهتره

اره.۱۳ تی پرو شیائومی رو یادمه😂😂

که گفته بودن ضد آبه اما وقتی از دمای گرم به سرد میبردیش دوربینش بخار میکرد

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

چه مارک شیامی خوبه؟

من خودم شیائومی ندارم ولی دوستم که عکاسی میکنه گوشی شیائومی گرفنه کیفیت عکساش خیلی خوب میشه تازگیا فک کنم گرفته بود ۱۵ تومن نمیدونم مدلش چی بود

ببین s عالیه..چن سال پیش s6 داشتیم هنوز عکسا اونموقع ها رو نگا میکنم ب پای کیفیت الان این گوشیا نمیر ...

S23 ultra پرچمداره اما s23fe میان رده است که کیفیت دوربینش مثل ultra هست

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩