2777
2789
عنوان

کسانی که بچه ابتدایی دارن

119 بازدید | 11 پست

پسرم کلاس دومه وقتی مشق مینویسه عصبی میشم یه صفحه مشق نوشتن راحت ۴ ساعت زمان میبره ون همش حواسش این و اون ور هست و تمرکز نداره مدام کارهای دیگه میکنه من باید بهش بگم مشققق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دو بار بیشتر نگو بهش

بذار معلم توبیخش کنه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها تو این سن بیشتر از یه ربع نمیتونن تمرکز داشته باشن تو تکالیفشو بذار جلوش خودش مجبور میشه تموم کنه وقتی زیاد تکرار کنی دیگه تاثیر نداره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

باهاش مسابقه بزار بگو مثلا تا من ظرفا رو می‌شورم تو مشقاتو بنویس هر کسی زودتر تمام کرد قرارمون مثلا وسط حال روی این قسمت فرش مثلا گل بزرگ فرش منظورم یه جای خاص قرار بزار یه جایزه هم تعیین کن مثلا یه دور بازی مارپله بعد بزار اون برنده بشه هر از گاهی هم خودت برنده شو 

طبیعیه

براش زمان بگذار با تشویق 

مثلا به نظرت من زمان بگذارم چقدر طول میکشه ۵ خط بنویسی

تمرین ریاضی همین طور .... به نظرت قبل نیم ساعت تمرین ریاضی ات تموم میشه بریم فلان بازی رو انجام بدیم

پسرمنم فردا املای درس کوشا و نوشاداره ولی خسته شدم

درکت میکنم عزیزم  الان بچه ها زود خسته میشن

تا ب پسرم میگم بیا برات سوال ریاضی بگیرم حسابی غر غر میکنه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی