2777
2789

اول لطف خدا دوم رفتم تهران پیش دکتر ظهیرمیردامادی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

من یه لوله بسته بود دوباره رفتم عکس رنگی موقع عکس رنگی هم خودمو شل گرفتمو نفس عمیق کشیدم که خداروشکرگفت لوله هام بازه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینارو گفتم براکسی که مشکل مشابه داره انشالله درمان جیشه

سلام عزیزم

خداروشکر،چقدخوشحال شدم برات

انشالله به زودی خبرمادرشدنت رو بهمون بدی

گلم حتما شیره انگوراصل تهیه کن و همیشه بخور

صبحانه،عصرانه

خودت وشوهرت همیشه اسیدفولیک و ویتامین ای بخورید

میدونم تحت نظردکتری

ولی سعی کن باتغذیه وورزش نتیجه بگیری

ولینکه اصلا توفکروخیال نرو

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

سلام عزیزمخداروشکر،چقدخوشحال شدم براتانشالله به زودی خبرمادرشدنت رو بهمون بدیگلم حتما شیره انگوراصل ...

مرسی گلم خدا دلتو شاد کنه الان مشکل اصلی شوهرمه ک دکترگفته ضعیفه حالا قراره بریم ازمایش بده بعدازداروها به امید خدا.ممنون از لطفت عزیزم

مرسی گلم خدا دلتو شاد کنه الان مشکل اصلی شوهرمه ک دکترگفته ضعیفه حالا قراره بریم ازمایش بده بعدازدار ...

انشالله که مشکل اونم حل شده باشه

ممنون گلم

والا من شوهرم خودش میگه منم میگم باشه ومخالفتی نمیکنم

من خانوادم ازبس ازشوهرم دل چرکینن که اصلا خونم نمیان

بعد من فقط دوتاخواهردارم

اون شش تاخواهرودوتا برادر داره

بعد هم میگه پول خودم وپول تونیست که تعیین تکلیف میکنی

خلاصه که زدم به بیخیالی،بزاراینقد به خانوادش بده که ازسرسیری بترکن😅

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

انشالله که مشکل اونم حل شده باشهممنون گلموالا من شوهرم خودش میگه منم میگم باشه ومخالفتی نمیکنممن خان ...

مث منی منم خانوادم خونم نمیان اینم هیچوقت دعوتشون نمیکنه یاخونشون نمیره هرچند خانوادم با این بلاهایی ک شوهرم سرم اورده خیلی حرمت نگهداشتن ک چیزی بهش نگفتن .شوهرمن براخانوادش خیلی پول خرج کرد طوریکه مردای خانواده اخر اون روی خودشونو نشون دادنو شوهرم باهاشون قطع رابطه کرده ولی زنهای خانوادش خیلی زرنگن ازش پول میکشنو حواسشون هست اون روی خودشونو براش لو ندن