2777
2789

نمیتونم حسش کنم اصلا 

دلم میخواد باور کنم دلم میخواد حسش کنم ولی همش حس میکنم داره دروغ میگه و یا اینکه واقعی نیست...

دلم میخواد به اون روزایی برگردم که فکر میکردم دوستم داره که حسش میکردم دلم برای اون روزا تنگ شده

الان اینقدر تو غم بودم و هیچکس تو اون زمانا نبود دیگه نمیتونم حس هیچکسو باور کنم 

اگه تو روزای بدم نباشن آخه من چجوری باور کنم؟وقتی دارم از تنهایی دق میکنم ولی هیچ کدومشون نیستن آخه چجوری باور کنم.؟.به چی شون باور کنم؟

وقتی به این فکر میکنم که چیارو گذروندم و کسی نبود از همه شون دلخور میشم...

دقیقا منم تو وضع توعم🫠💔

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داشتن ب حرف نیس، ب عمله، ب رفتاره، ب کرداره، اگر فقط حرفهاش بوی دوستت دارم میده ولی در عمل چیزی ازش نمیبینی، پس ب احساست اعتماد کن و باور نکن، چون دوست داشتن در عمل باید نشون داده بشه

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

دوست داشتن ب حرف نیس، ب عمله، ب رفتاره، ب کرداره، اگر فقط حرفهاش بوی دوستت دارم میده ولی در عمل چیزی ...

خب منم اینجوری ام میگم عمل نباشه چه فایده 

کلا دیگه به هیچکس باور ندارم 

خب منم اینجوری ام میگم عمل نباشه چه فایده کلا دیگه به هیچکس باور ندارم

پس بهش فرصت اینو نده ک حتی بتونه این حرفا رو بزنه.

برا شنیده هاتم ارزش قائل باش.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊