2777
2789
چه ربطی داره!!والا عموم مهندسه تو بهترین وگرون ترین جای تهران زندگی میکنه بخاطر شغلش مدام درحال سفر ...

احسنت، بعضیا که فرهنگشون ضعیفه فک میکنن با بیحجابی باکلاس میشن، دیدم، تو بهترین جاهای شهرهای بزرگ شناخت دارم افرادی زندگی میکنن لباسهای گرون قیمت میپوشن اما پوشیده وباحجاب زیرچادر، یه سری دیدمشون ازظاهراینقدساده بودن باورم نشداینااینقدپولدارباشن توبهترین نقطه تهران وهمشونم کاره بودن ازنظر درسی، اینا بافرهنگن، فرهنگ به بی حجابی نیست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره اگه میگفتم دهاتی هستی، حق داشتی بگی که درست نیست حرفمولی من پرسیدم پشت کوهی؟پشت کوه بود ...

من خودم یه کلانشهر هستم. اما واژه های دهاتی و پشت کوهی کلاس گوینده ور میارن پایین بگن روستا بهتره 

کجا بزرگ شدی که از این واژه استفاده میکنی؟ تا وقتی مردم شریف روستا رو پشت کوهی میدونید هنوز به بلوغ ...

یه سری دوتا از همسایه هادعواشون بود بر سر اینکه همسایه بالایی دوتا دختر کوچیک داشت و شیطون و سروصدا

همسایه پایینی میگفت چرا راه میرن و صدا دارن

خلاصه هرچی همسایه بالایی بنده خدا با ملایمت و مهربونی گفت بخدا هرچقدر تذکر میدم باز کار خودشون میکنن و کلی ابراز شرمندگی کرد

پایینی گفت نه شما پشت کوهی هستین و فرهنگ ندارین و خیلی بهش توهین کرد

همسایه بالایی خیلی ریلکس گفت بله جانم ما از پشت کوه مستقیم اسباب کشی کردیم اومدیم داخل آپارتمان همینه که میبینی 😁

اون پشت کوه که ما بودیم خیلی ساکت و بی سروصدا بود میتونی تشریف ببری جای قبلی ما اگر ناراحتی😂😂😂😂

الان گفتی پشت کوه یاد اون خانمه نچسب افتادم که فقط میخاست ادعای باکلاسی کنه و به بقیه بگه فقط منم که فرهنگ دارم!!!!

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

سلام. خوب هستین؟ تاپیک نماز داشتین با عنوان نماز خونا. میخواستم کامنت بذارم قفل بود. امکان داره بازش کنین؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.