2777
2789
عنوان

ولی چیه این دوست داشتن خیلی عجیبه

93 بازدید | 18 پست

وقتی دوستش داشتم اصلا یه ادم دیگه ای بود برام

زیباتر بود دلنشین تر بود

الان میبینمش اصلا زیبا نیست خیلیم زشت و نچسبهههه

ولی اون حسی که بهش داشتم رو هنوز دوست دارم

تاحالا کسیو دوست نداشتم برام جالب بود😂

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره

این دوست داشتن نیست

این هوس زودگذر هست

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوس چی بابا😂دوستش داشتم واقعا

چند سالتونه ؟

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

به سن نیست

دقیقا به سنه

دختر‌پسرای ۱۷ تا ۲۰ جوگیر دوس داشتن میشن

سال ها بعد میفهن‌اسمش دوست داشتن نبوده بلکه‌هیجان بوده

عین پسر خالم پسر دایی و حتی دوستم

دقیقا به سنهدختر‌پسرای ۱۷ تا ۲۰ جوگیر دوس داشتن میشنسال ها بعد میفهن‌اسمش دوست داشتن نبوده بلکه‌هیجا ...

خب من حساب نمیشم دراین دسته

۲۱هستم😂

خب من حساب نمیشم دراین دسته۲۱هستم😂

دیگه یه سن بالا چه فرقی میکنه

فرار نکن

نمیدونم چرا چند روزه همش جلو چشممه. هرچقدر میخوام بهش فکر نکنم نمیشه.

اون دیگه عشق بود دوست داشتن نبود

ولی سعی کن اون عشق رو به خانواده ای که الان تشکیل دادی بدی کم کم کمرنگتر میشه مهم ترین ادمای زندگیت الان فرزند و همسرتن