2777
2789
عنوان

یکی گفت تعبیر خوابم مرگه 🫠

83 بازدید | 14 پست

تاپبک زدم هیچ کس جواب نداد جز یه نفر که اونم گفت تعبیرش مرگه 

خواب دیدم یه جاییم لب دریا دور دریا‌ پر از سنگ و ایناس راه برای رفتن نبود اصلا مگر اینکه تلاش کنم برم بالا که نمیشد 

که یه چیزی مثل هواپیما اومد سمتم 

سوار شدم خیلی خطرناک فرود اومد پایین تو خواب مادرمم پیشم بود مادرم گفت وای خطرناکه من میترسم من گفتم نه نترس الان میرسیم و بلاخره رسیدیم یه جایی و  از خواب پریدم 

خواب چرتیه ؟ یا چی معنیش چیه

کی خواب دیدی

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم فکر کنم ساعت ۸ اینا بود همین الان از خواب پریدم

والا تا جایی که شنیدم میگن خواب بعد اذان تو این تایما تعبیر ندارع

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

نه بابا لابد داشت اذیتت میکرد 😐

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

عه اما من مطمئن نیستم قبل اذان دیدم یا بعد اذان تعبیرش و شما نمیدونی ؟

تعیبرش که نه 

منظورم این بود که صبح از خواب پریده باشی بعد خوابیده باشی و این خوابو دیده باشی

من تعبیر بدی نمیبینم او دریا سختی بوده و وقای ب نقصد رسیدی رهایی از سختی هست حالا بارم من نممیدونم معبر نیستم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خدا کنه تعبیرش خوب باشه بله به مقصد رسید

تو تعبیر خواب نوشته اگر ب نقصد برسی خوبه، حتی اگر نرسی ضرر و زیان میبنی مثلا تو ی معامله ولی مرگ ن دور از جونت.

حالا بر چ اساس تعبیر بد کرده نمیدونم‌ ولی خوابت رو هیچ واسه کسی نگو اول برای اب تعریف کن و بعدش تا اذان مغرب صبر کن‌ اگر فکر میکنی بده ی صدقع بذار کنار.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!