دوستان اگه تاپیک های قبلی منو خوندین میدونین که ایام بارداری سختی دارم و همچنین توی تاپیک قبلی از بخت بد توی ۶ماهگی پای من چندجا شکست و با امضای من و شوهرم تحت عمل جراحی قرار گرفتم با هزار مکافات و درد وتا الان ادامه داره.دکتر همون بیمارستان متخصص زنان بهم گفت بخاطر بارداری و عمل جراحی باید حتما جوراب واریس بپوشید!!!
چی هست من اصلا یادم رفت بخرم و حتی اگه بخرم چجوری با پای گچ گرفته و پلاتین شده جوراب رو بپوشم؟
توروخدا جواب بدین چون بهم گفت اگه نپوشی خطر لخته شدن خون داری و خیلی خطرناکه و خداناکرده هزار اتفاق ممکنه بیفته.
بنظرتون الان یک ماه و خورده ای بعد از عمل جراحی و وارد شدن به ۷ماهگی بارداری ضروری هست این جورابارو بخرم ؟قیمت این جوراب واریس کسی میدونه؟ اصلا چجوری جوراب بپوشم توی این وضعیت من خودم همین جوری کلی دارم وزن کم میکنم از شدت ناراحتی و حرص خوردن و درد کشیدن و از همه مهم تر ویار خیلی سخت و وحشتناک و گلاب به روتون بالاآوردن و احساس خفگی و تنگی نفس و تپش قلب و سردرد و بدن درد گرفتم این بارداری هست یا عذابه.واقعا موندم چی بگم نمیدونم همه این مشکلات و دردها رو دارن یا فقط من!؟پناه بر خدا پناه بی پناهان
خسته شدم از این دنیا و از این همه شنیدن انواع بیماری و مشکلات و بدشانسی.همش فکر میکنم آخرش میمیرم و این زایمان منو زنده نمیزاره.اخه خدایا آدم چقدر صبر و تحمل این همه استرس رو داشته باشه.ای خدا تو ارحم الراحمینی کمکم کن بحق پیامبرت و امامان معصوم صلوات الله علیهم.خواهرهای مهربونم برام دعا کنین کم آوردم دیگه