2777
2789

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل الفرجهم🌸🌸

الهی بحق صاحب الزمان حاجت روا بشی گلم❤

بیا تاپیک اخرم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ،

وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نیت ۵تن ۵ تا می‌فرستم خدا زودتر حاجت روا کنه ،بحق صاحب این روز

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه

دعای خیر در حق همدیگه فراموش نشه

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

اسی  واقعا  رفتارت درست نبود

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

سلام‌گلم‌خوبی من برات ۱۰ تا صلوات فرستادم🥲

میشه‌جوابمو بدی

اون کاری ک ت ذهنمه رو امروز انجام دادم یا ن ؟(یادم‌نمیاد)یه برگه دستم بود ک بعدش باید تحویل میدادیم من احساس میکنم یچی توش نوشتم ک نباید مینوشتم وبحث ابروم وسطه بعدشم تحویل دادم الان یادم نمیاد چیزی ک نوشتم ایا یا ن؟؟چون حوصلم سررفته بود و داشتم شدید ب این موضوع فکر میکردم احساس میکنم نوشتمش😭

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
ننوشتی

امروز چی؟امروزم ننوشتم ت اون برگه؟

ازمونی ک امروز دادم همه درستن یا اشتباهم دارم؟

میدونم‌خیلی سوال پرسیدم ببخشیدولی نشخوار فکری دارم.دارم دیوونه میشم💔

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
ن اشتباهم داری

مرسی گلم

چند وقته یچیزی هست ذهنم خیلی درگیرشه امروزم میترسم ت برگه ازمونم اون چیزو نوشته باشم واسه همین پرسیدم 

بازم‌مرسی واست ایته الکرسی میخونم❤