2777
2789
عنوان

بیاید کمکم تصمیم بگیر

148 بازدید | 12 پست

من دیروز با همسرم دعوای شدید داشتیم ک بیشتر من مقصر بودم .خلاصه قهر کردم اومدم خونه مامان ‌یعتی شوهرم گفت برو ...

و امروز تولد بچه برادر شوهر ،خواهر شوهرمه بعد از سی و پنج سال بچش شده .. و اون مراسمو نمیدونم برم یا نه ..البته هنوز اصلا آماده هم نیستم ..

البته اگر نرم خواهر شوهرم پیش فامیل های شوهرش بد میشه براش .‌‌ولی من از این ناراحتی اون ناراحت نیستم .چون اون هم چند بار منو ناراحت کرده در این زمینه .

دعوتت کرده؟ اگه اره برو اخرش ک باید با شوهرت اشتی کنی

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بابا .کارت فرستادن ..مراسمشون مفصله تو تالاره

خب برو خوش بگذرون 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

آره .خانمه تو پنجاه سالگی با آی وی اف حامله شد

آي وي اف هم تا زمانيكه پريود بشي جواب ميده نه تا هشتاد سالگي  در ضمن تخمك هم بايد سالم داشته باشي مگر اينكه برن تخمك اهدايي بگيرن از كس ديگه زن پنجاه ساله با تخمك خودش باردار نميشه ديگه چون بيكيفيته

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

اول مشکل بین خودتون و همسرتون رو حل کنید،

بعد برید سراغ مسائل دیگه.....

اگر طبق حرف خودتون،شما مقصرید،زود قضیه رو جمع کنید،و نذارید قهر طول بکشه

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹