2777
2789
عنوان

باهمجین پسری ازدواج میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 67 پست

بنظرم تو شرایط درست تصمیم گیری نیستی ،پسری که دوست دختر میگیره ،عکس با این وضعیت میگیره باهاش، تهشم به ازدواج ختم نمیشه مناسب ازدواج نیست ،چرا باید ی مرد یا ی پسر عاقل اینکارو بکنه ،نمیدونم ولی چرا آدم روزه شک دار بگیره ،حالا چرا شما فردی رو انتخاب کردین که مورد مسند خانوادتون نبوده که بخوان حالا اینجوری فشار بیارن ،خوب اطمینان بده بهشون که با اونم ازدواج نمیکنی ،که حد اقل تصمیم درستی بگیری ،نه اینکه برا فرار از ی موضوع ی داستان دیگه درست بشه ،صحبت ی عمر زندگیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دلیلت بیخوده زیر هر خاکی یه کرمی هست بلاخره گذشته هرکسی به خودش ربط داره ولی این چیزی که از شم ...

درسته  من اصلا اشتباه کردم رفتم سر لبتاپ اون موقع بچه بودم ک اینکارو کردم اونم از سر کنجکاوی نمیدونستم ی روزی قرارع بیان خاستگاری 

نمیدونم واقعا چیز سختیه

کسی که یه بار یه کاری رو می کنه N دفعه دیگه هم میتونه انجامش بده.

به نظرم اول با خودش حرف بزن...نگو چی دیدی...ببین قایم می کنه؟ یا مثلا اگه بپرسی قبلا با دختر دیگه تی بودی ببین چی جواب میده. اینجوری شاید بهتر بتونی تصمیم بگیری

بنظرم تو شرایط درست تصمیم گیری نیستی ،پسری که دوست دختر میگیره ،عکس با این وضعیت میگیره باهاش، تهشم ...

نمیدونم واقعا بابام اوم عاقلیه هرخاستگاریو راه نمیداد رفتاراش براین پسر عجیبه 

خب چرا باید بی اجازه بری سر لپتاپ یکی؟ چرا یه پدر وقتی میدونه یه پسر رابطه داشته راضی میشه با ازدواج ...

اون موقع من بچه بودم اونم از سر کنکجکاوی خودش خونه نبود من با مامانش مامانم خونشون بودم رفتم تو اتاقش  چشم خورد ب لبتابش 

کسی که یه بار یه کاری رو می کنه N دفعه دیگه هم میتونه انجامش بده.به نظرم اول با خودش حرف بزن...نگو چ ...

میتزسم اونم بخاد بره تو گذشتم من منم باکسی سه سال  دوست بودم همو دوست داشتیم میخاستیم ازدواج کنیم تو اون سه سال فقط دستمو گرفت  ولی خانوادم راضی ب ازدواج نشدن 

اینجوز نیست داستان داره من کسیو میخام اونا راضی نیستن میترسن تهش باهمون ازدواج کنم براهمین ب این پسر ...

حداقل خودت با کسی ک دوسش داری خدایی نکرده بفهمی اشتباه کردی بهتره تااینکه با چشم باز خودتو بندازی تو چاه

بیخیال زیربار نرو

میتزسم اونم بخاد بره تو گذشتم من منم باکسی سه سال دوست بودم همو دوست داشتیم میخاستیم ازدواج کنیم تو ...

ببین از هیچی نترس ردش کن چیزیم بش نگو

عوض هم شده باشه مبارک صاحابش تو چرا ریسک کنی 

ادم اشتباه کنه میگه نمیدونستم

ن اینکه دونسته خودشو بندازه تو چاه