2777
2789

ما روز اول که همو دیدیم اومده بود دانشگاهمون دنبالم. بعدش رفتیم دربند. بهم گفت قلیون میکشی؟ یه نه شل و ول گفتم . گفت پس دوس داری بکشی. از اون اصرار از من انکار؛ آخر دستش خورد قلیون چپه شد زغال افتاد روی پاش. کلی خندیدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزعقدم ک اومده بودیم خونه من استرس داشتم تمام بدنم داشت میلرزید😬😬 هول شدم بالباس عروس ابی تیره به ...

مگه کار بدی کردی 

خوووب گفتی مبارکه 

خیلی هم دلشون بخواد☺☺

عروس بودی دیگه 

روزعقدم ک اومده بودیم خونه من استرس داشتم تمام بدنم داشت میلرزید😬😬 هول شدم بالباس عروس ابی تیره به ...

ای وای چه جالب.کلی خندیدم خداخیرت بده  

روزی کسی راپیداخواهیدکردکه گذشته شما برایش اهمیت نداشته باشد     چون میخواهدآینده ی شماباشد.....
جمع کنین باو توبه توبه 😆من برم نمازشبموبخونم چهل رکعتشوخوندم صدوهفتادتاش مونده:/// تابرگردم تسبیح ...

نماز شب چن رکعته؟ 

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass