2777
2789

وقتی میگین جدامون کردم یا طفلای بهزیستی میفتم 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم تا خودش نخواد کسی نمیتونه جدا کنه ‌‌‌‌..... اگر انقد تحت تاثیر هست که تابع نظر دیگران لاشه همین الان بره بهتره چون بچه ننه س ‌.... اینا رو الان که داغی متوجه نمیشی زمان که بگذره متوجه میشی .... 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
عزیزم ب عنوان کسی ک تجربه داشته میخان بهت بگم ک میگذره ی روزی میرسه ک دیگ برات مهم نیسو اینکه میگی ج ...

پس چرا هر روز استوری غمگین میزاره عرق میخوره اگه دوسم داشت چرا رفت و اگه نداشت چرا غمگینه

آدم تا خودش نخواد کسی نمیتونه جدا کنه ‌‌‌‌..... اگر انقد تحت تاثیر هست که تابع نظر دیگران لاشه همین ...

بچه ننه بود و دهن بین دعواهامونو میرفت میگفت ب خانوادش اونام گفته بودن حق نداری دیگه برگردی بهش 

خانودش مخالف بودن و هر روز گوششو پر میکردن

منم اکسم همیشه میگفت خانوادهم مخالفن بهم زور میگن  باید دختر خالمو بگیرم ولی الان با ی دختر غریبه ازدواج کرد

بنظرم خودش نخواست اینا همش بهونه اس

اگه داشت آسمون ب زمین میومد جدا نمیشد خودتو گول نزنبرای همیشه برای خودت تمومش کن و ب خودت فرصت دوبار ...

استوریاشو چک میکنم میبنم ک حالش بده در حال عرق خوری و اهنگای غمگین خودمم ناراحت میشم خابم نمیبره هی مرور میکنم تو ذهنم همه چیو

پس چرا هر روز استوری غمگین میزاره عرق میخوره اگه دوسم داشت چرا رفت و اگه نداشت چرا غمگینه

خب عزیزم ابن چیزا طبیعیه آدم الان ب چیز بی ج کن عادت میکنه 

مثلا تو الان ب بالشت عادت کردی وقتی میری مسافرت رو ی بالش دیگ سخت خابت میگیره

اونم بهت وابسته بوده ولی عشق نبوده 

نگا خودتو گول نزن دختر من این روزارو تجربه کردددم اگ بخادت با همه‌میجنگه .برمیگرده.ب دستت میاره .

اگ نخادت همه اینا اداس 

اون پسره ک باهاش تموم کردم ار این کارا کرد .عرق خورد .گریه کرد 

ولی کوش؟ ؟؟

همش ادا بود الان زن گرفته💔