2777
2789

وقتی میگین جدامون کردم یا طفلای بهزیستی میفتم 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم تا خودش نخواد کسی نمیتونه جدا کنه ‌‌‌‌..... اگر انقد تحت تاثیر هست که تابع نظر دیگران لاشه همین الان بره بهتره چون بچه ننه س ‌.... اینا رو الان که داغی متوجه نمیشی زمان که بگذره متوجه میشی .... 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
عزیزم ب عنوان کسی ک تجربه داشته میخان بهت بگم ک میگذره ی روزی میرسه ک دیگ برات مهم نیسو اینکه میگی ج ...

پس چرا هر روز استوری غمگین میزاره عرق میخوره اگه دوسم داشت چرا رفت و اگه نداشت چرا غمگینه

آدم تا خودش نخواد کسی نمیتونه جدا کنه ‌‌‌‌..... اگر انقد تحت تاثیر هست که تابع نظر دیگران لاشه همین ...

بچه ننه بود و دهن بین دعواهامونو میرفت میگفت ب خانوادش اونام گفته بودن حق نداری دیگه برگردی بهش 

خانودش مخالف بودن و هر روز گوششو پر میکردن

منم اکسم همیشه میگفت خانوادهم مخالفن بهم زور میگن  باید دختر خالمو بگیرم ولی الان با ی دختر غریبه ازدواج کرد

بنظرم خودش نخواست اینا همش بهونه اس

اگه داشت آسمون ب زمین میومد جدا نمیشد خودتو گول نزنبرای همیشه برای خودت تمومش کن و ب خودت فرصت دوبار ...

استوریاشو چک میکنم میبنم ک حالش بده در حال عرق خوری و اهنگای غمگین خودمم ناراحت میشم خابم نمیبره هی مرور میکنم تو ذهنم همه چیو

پس چرا هر روز استوری غمگین میزاره عرق میخوره اگه دوسم داشت چرا رفت و اگه نداشت چرا غمگینه

خب عزیزم ابن چیزا طبیعیه آدم الان ب چیز بی ج کن عادت میکنه 

مثلا تو الان ب بالشت عادت کردی وقتی میری مسافرت رو ی بالش دیگ سخت خابت میگیره

اونم بهت وابسته بوده ولی عشق نبوده 

نگا خودتو گول نزن دختر من این روزارو تجربه کردددم اگ بخادت با همه‌میجنگه .برمیگرده.ب دستت میاره .

اگ نخادت همه اینا اداس 

اون پسره ک باهاش تموم کردم ار این کارا کرد .عرق خورد .گریه کرد 

ولی کوش؟ ؟؟

همش ادا بود الان زن گرفته💔