2777
2789
عنوان

خانمایی ک خیانت میبینید اصل داستان اینه

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 37 پست
روانشناسیشو لجن بودن خودشو کار ندارم ایشون به واسطه شغلش داستانو از اون سمتی میبینه ک ما خانما نمیبی ...

ببخشید ولی رییدم تو زوایایه دیدش 😂😐

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
یجوری نوشتی اصل داستان اینه که انگار یه پروفسور روابط خونواده اینو نوشته.یه زن کودن که اجازه میده مر ...

اصلش اینه ک کسی که براش خیانت میکنه موضوع براش خیلی ساده و راحته تصمیم میگیره اینکارو بکنه و راحت دروغ میگه 

ماها میشینیم سناریو میبافیم ک اره اینکارو کردم حتما اونکارو کردم حتما براش کافی نبودم حتما اون از من خوشگل تر بوده 

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارتا هول اشغال باعث شدن چهارتا جن ده بشن استاد اخلاق

چه خودشونو هم گرفتن طرف حالا میبینی کارش بوووووق.‌‌‌😂😐

ی جوری حرف میزنه میگی ۴ ترم روانشناسی خونده😂😂😂

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اصلش اینه ک کسی که براش خیانت میکنه موضوع براش خیلی ساده و راحته تصمیم میگیره اینکارو بکنه و راحت در ...

نه فقط زنهای دارای عزت نفس پایین اینارو میبینن خیلی ها هم میرن دنبال رشد و آگاهی خودشون و بجای افسردگی پیشرفت میکنن.دنبال لجن پراکنی تو جامعه نباشیم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اینو عزیزم همه خانما دیگه میبینن چیو نمیبینیم؟

اینکه وقتی پیش طرفه چجوری در مقابل زنش رفتار میکنه 

وقتی اسم زنشو میبینه رو صفحه گوشی شرمنده میشه ؟ عذاب وجدان میگیرع؟ پشیمون میشه ؟ نه عزیزم کارشو ادامه میده و توجیه میاره

نه فقط زنهای دارای عزت نفس پایین اینارو میبینن خیلی ها هم میرن دنبال رشد و آگاهی خودشون و بجای افسرد ...

حرف منم اینه ک جزء دسته اول نباشیم

چه خودشونو هم گرفتن طرف حالا میبینی کارش بوووووق.‌‌‌😂😐ی جوری حرف میزنه میگی ۴ ترم روانشناسی خونده� ...

ترم‌ چهار جن دگی خونه خراب کنی حالم ازهمه مردای هول زنای خراب بهم میخوره حالم از شوهرم‌ بهم میخوره قهر کرده جدا خابیده کاش صبح یکیمون پا نشه راحت شیم

اره زحمت میکشن به ناموس مردم گیر میدن

من اکثر مردامونو سالم دیدم و میبینم شما چهارتا نخاله دیدی نباید به همه تعمیم بدی گلم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

چه خودشونو هم گرفتن طرف حالا میبینی کارش بوووووق.‌‌‌😂😐ی جوری حرف میزنه میگی ۴ ترم روانشناسی خونده� ...

ایشون ک طبق گفته خودش دوتا مجموعه داخل ایران و دوتا خارج ایران دارن خیلی سازمان یافتس 

حالا توییتاشم بخونی وحشتناااک افتخار میکنه به کارش 

ترم‌ چهار جن دگی خونه خراب کنی حالم ازهمه مردای هول زنای خراب بهم میخوره حالم از شوهرم‌ بهم میخوره ق ...

خدا نکنه من خودم امشب قهرم خونه بابامم بخدا قسم😂😂😂 همه همینیم گلم با خیال اسوده بگیر بخواب

شهر خیلی وقته بو شاش گرفته سر لاشی بودن و خراب بودن خیلیا