2777
2789
یه کاربر می‌گفت وسط دعوا خودشو زده بود به غش و تشنج بعد آخرش خندش گرفته بود واااای انقد خنده دار بود ...

منم دقیقا ی سری وسط دعوا که خیلی بالا گرفته بود خودمو زدم به حالت افت فشار و بیهوشی داشت سکته میکرد شوهرم 😂 بعدشم معذرت خواهی کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا ی سری وسط دعوا که خیلی بالا گرفته بود خودمو زدم به حالت افت فشار و بیهوشی داشت سکته میکرد ...

خوبه جواب داده برات😂😂

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

به دید مثبت نگاه کن بعضی وقتا لازمه به نظرم قدر همو بیش تر می دونن دو طرف.قربون صدقه های بعد قهر خیل ...

اره ولی من خیلی قهر میکنم 😂 بگه بالای چشمت ابرو باید معذرت خواهی کنخ

اره بابا هنرمندیم واسه خودم 😂😂

من شوهرم از این ادا ها درمی‌آورد انقد غصه میخوردم بعد که اعتراف کرد الکی بوده الان جلوم بمیره هم باور نمیکنم

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...