2777
2789
عنوان

بیست میلیارد دارم ولی چیزی نیاز ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 72 پست
منم یه کارخانه بی ام و دارم خداروشکر فردا رو تعطیل کردم پرسنل برن عشق و حالخودمم استراحت میکنم

جون چه رئیسی من نه سختکوشم کارخونه نمیتونه یه روز بخوابه چون جهان منتظر تولیدامونن

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۵۰ میلیارد تو حسابم خوابیده یه پورش هم پارکینگم پارکه ویلای های سعادت آباد رو هم که دیگه نگم برا ...

پایین ار از نیاوران  و فرشته کنسله 😂

جون چه رئیسی من نه سختکوشم کارخونه نمیتونه یه روز بخوابه چون جهان منتظر تولیدامونن

قربونت لطف داری

ای جااان به خودتون🥰

والا منم جمعه ها سرکارم معمولا اما خب چون امشب پریود شدم و از طرفی هم استراحت کردن برای پرسنل نیاز بود همشون رو با خرج خودم فرستادم صفاسیتی با خانواده هاشون

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

قربونت لطف داریای جااان به خودتون🥰والا منم جمعه ها سرکارم معمولا اما خب چون امشب پریود شدم و از طرف ...

ماشالا حتما به اندازه کافی سود کردی 

خداییش فکر کن یه روز کارخونمون رو بخاطر پریودی تعطیل کنیم 

واسه پس فردا دو میلیون نیاز داشتمبا شوق اومدم ازت بگیرم که....😂😂😂

دو میل فقط 

چن سال و دوروز دیگه بیا بهت میدم😂😂😂

موجودی در حال حاضر ۴۰ هزار تومنه

ماشالا حتما به اندازه کافی سود کردی خداییش فکر کن یه روز کارخونمون رو بخاطر پریودی تعطیل کنیم

اره دقیقن حتی فکرشم آرامش بخشه😂😍🥺

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

منم الان پس دانشجویی ترم اول پزشکیممم :)))

ان شا الله  بش میرسی 

من پزشکی ندوست چون زحمت زیاد میخواد من فقط پول دوست دارم پووووووول