2777
2789
عنوان

خستگی از خانه داری😒

93 بازدید | 7 پست

سلام به همه دوستای گلم.من یه خانم ۲۴ساله ام که دخترم ۴سالشه تا پیش دانشگاهی درس خوندم و بعد ازدواج کردم یعنی میخواستم ادامه تحصیل بدم ولی با جو متاهلی دیگه از حس و حالش دراومدم.الان خیلی دلم میخواد یه سرگرمی یا راهی رو پیش بگیرم در کنار خونه داری و بچه داری....شما چه راهی رو پیشنهاد میدین که از این روزمرگی دربیام و یه پیشرفتی باشه برام

درس تو ادامه بده 

منم۲۴ سالمه از اول شروع کردم🥴

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگم با وجود بچه سخت نیست ۴سال بری دانشگاه و بیای...؟

پسر منم۲ سالشه 

دیگه چکار میشه کرد تو خوبه دیپلم و گرفتی 

من تغییر رشته دادم دارم از دهم میخونم😵

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یه حرفه ای مث گلدوزی یا بافت عروسک یاد بگیر عروسک بباف پیج باز کن😃مثلا لیف های خوشگل کارتونی ببافت ...

من قنادی رفتم 

و گلدوزی وسطاش پشیمون شدم 🙂

همه کارام نصفه میمونه همیشه

من قنادی رفتم و گلدوزی وسطاش پشیمون شدم 🙂همه کارام نصفه میمونه همیشه

دیگه مونده به علاقه و انگیزه اینکه روحیاتت چی باشه 

من خودمم اینطور کارا رو همیشه نصفه میذازم و ترجیح میدم کنکور بدم برم دانشگاه راحتتره😄

دیگه مونده به علاقه و انگیزه اینکه روحیاتت چی باشه من خودمم اینطور کارا رو همیشه نصفه میذازم و ترجیح ...

من که کلا استعداد تو هیچی ندارم 

درسم که با بچه یه خورده مشکله😐🤦🤣