2777
2789
عنوان

آینده ماها قراره چی بشه انگار روی تردمیل هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 48 پست
من با ی پزشک حرف زدم گفت بچه ها اینهمه پول میدن...بعدش حقوق ی پزشک عمومی بعد ۷ سال ۱۶ تومنه...نمیدون ...

وقتی علاقه باشه هیچی مهم نیست .. حاضرم تمام زندگیم رو حتی رایگان کار کنم ، برم مناطق محروم ، فقط قبول بشم و عاشقانه زندگی کنم :))

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا حرفت حقه زندگی هامون شده دویدن و نرسیدن ...جنگیدن و شکست خوردن ....ارزو کشیدن و حسرت خوردن ....دستو پا زدن واسه فردا ‌....

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
وقتی علاقه باشه هیچی مهم نیست .. حاضرم تمام زندگیم رو حتی رایگان کار کنم ، برم مناطق محروم ، فقط قبو ...

داداش اینا همه کشکه علاقه وقتی بری برای اون همه سختی ی بهای ناچیز بگیری همش خانواده ی بیمارا ادیتت کنن نابود میشی   آدمی ربات ک نیستی

ولی بازم خودت تحقیق کن و شرایط و بسنج طبق حرفای بلاگرای اینستا ک فقط خوبیارو میگن نرو جلو برو از چن تا پزشک بی طرف توی تلگرام حرف بزن باشون

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

اخخخ اره چقدر تجملات خصوصا از سال ۱۴۰۰به بعد اصلا انگار دارن دارن ی چیزی می‌زارن توچشمت

این بلاگرهای بیشرفن بیشتر

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

آخه همه که فهمیده نیستن انتظاردارن میزبان صدکیلوآجیل بذاره جلوشون

یبار بیان پذیرایی ساده بشن این فرهنگ جا میفته حتی اگه به قیمت ناراحت شدن اونا باشه

لایک ممنوع🙏                                            

بهتره بگی , ۳۰سالمه 10 سال خیلی زیاده از الان خودتو چهل ساله ندون

نه ، میدونی چرا نگفتم نزدیک ۳۰ سالمه و... 

چون داشتم یه سریال قدیمی خارجی میدیدم و یهو کنجکاو شدم که ببینم بازیگراش بعد از ۱۵ سال چه شکلی شدن. همشون بالای ۴۵ سالشون بود و شکسته شده بودن

به خاطر همین از دیشب تا حالا از دهه ۴۰ سالگی میترسم.

میترسم تا اون سن به هیچکدوم از آرزوهایی که دارم نرسم و کارایی رو که توی جوونی حال میده و لذت بخشه رو تا اون زمان انجام نداده باشم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

این بلاگرهای بیشرفن بیشتر

اینستا  هرچی بلاگ اونجا اومده روبیکا 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم