اونایی که قبلا خونه ماشین و سرمایه و...داشتن بردن(لاقل دغدغه ی اینو ندارن)
الآن که اصلا نمیشه پس انداز کرد💔
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
خرج تحصیلم.. برای قبولی پزشکی🙂 طوری که آموزش و پرورش هم هر بار یه بازی داره در میاره ، پشت کنکوریم دانشگاهم نرفتم معلوم نیس قبول شم نشم .. ایندم رو هواست
همین چند روز پیش تو یک تاپیکی حقوقشون رو میگفتن ۹۰ میلیون
۷۰ م
آدم میمونه چی بگه😐
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
خرج تحصیلم.. برای قبولی پزشکی🙂 طوری که آموزش و پرورش هم هر بار یه بازی داره در میاره ، پشت کنکوریم ...
من با ی پزشک حرف زدم گفت بچه ها اینهمه پول میدن...بعدش حقوق ی پزشک عمومی بعد ۷ سال ۱۶ تومنه...نمیدونم چرا همه اینقد دنبالشن حتی متخصص بشی تاوقتی مطب نزنی مالیات ۷۰ درصده...اینهمه تلاش برای هیچ
ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره... توی چتا باهم مهربون باشیم