2777
2789
اخع خدا باادم که مستقیم حرف نمیزنه فرقی ندارع بنده خداهم عزیزه واسع خدا

اخه تو میخوای بر خلاف قوانین بازی کنی 

اگر بنده خدا هم عزیزه پس چرا حضرت یوسف ۷ سال بخاطرش تو زندان موند؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شا الله به حق همون بی بی با یه مرد خوب و خانواده در و غنی ازدواج میکنید

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ان شا الله به حق همون بی بی با یه مرد خوب و خانواده در و غنی ازدواج میکنیداللهم عجل لولیک الفرج به ح ...

ممنونم عزیز دلم خدا شمارو هم ارزوتون برسونع به حق  آبروی پاک خانم

نه خیلی اعتقاد دارم بهش حتما خدا به ذلتون میندازع کع جواب میدین

اعتقاد ندارم

جاش قران بخون 

نماز شب بخون تاپیک کاربر گلبانو۲۱ بخون با نماز شب ازدواج خوب کرد

سوره بقره برا سنگینی و اگه فکر میکنی بختت بستس خوبه

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

میگم اره

انشاالله عاقب بخیرشی. 

برای سلامتی مادرم صلوات بفرست لطفا

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده