2777
2789
عنوان

نیم بوت زارا گرفتم برام بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 23 پست
بزار چقدر قیمت؟

عکسش رو گذاشتم عزیزم

رو خودم کلا ۴/۱۶۰ دراومده میتونم شات از قیمتی که پرداخت کردمم براتون بفرستم

اگر خواستید مناسبتر میفرستم براتون 

کاملا نو هست اصلا پانزدم عکس رو ببینید متوجه میشید

عزیزم میشه آدرس آنلاین شاپو بگی من سایز ۴۱ میخوام هیچ سایتی بیشتر از ۴۰ نداره

عزیزم کلا این مدلش تموم شد مشابهش اومده ولی خب هیچکدوم به شیکی اینکار نیست من پای دوستام دیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کلا این مدلش تموم شد مشابهش اومده ولی خب هیچکدوم به شیکی اینکار نیست من پای دوستام دیدم

آره خیلی شیکه 

ولی خب من میخواستم سایز ۴۰,۴۱ بگیرم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
کلا کفش آنلاین نخر اصلا چون ممکنه قالبشون یا بزرگ باشه یا کوچک مرجوع هم نمیکنن

درست میگید شما ولی خب برند زارا رو فقط میشه به انلاین شاپا سفارش بدی که از ترکیه برات بفرستن

قیمتش چ قدره ؟؟؟

کلا روم با باربری ۴/۱۶۰ دراومد اگر خواستید میتونم شات از قیمت هایی که گفته و پرداخت کردمم بفرستم

کاملا نو هست و اصلا پا نزدم تو عکسی که گذاشتمم مشخصه 

اگر کسی بخواد قیمتشو کمتر میکنم