گوگولیتونمم مدیر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 22147 عنوان چرا تعلیق نمیشه❌❌🔞 | مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 91 پست چرا این کاربر که همیشه داره کامنتهای زشت میذاره تعلیق نمیشه ؟؟؟ کامنت نذارید تا ۴ تا اسکرین بذارم تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 1403/09/15 | 21:40 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lasvegas عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 2276 چقدر تو هول و بی شخصیتی چرا مزاحم میشی دوس نداریم ببینیمیت ببین اینهمه توهین کردی ولش ....دنبال اصلاح هستم و کاری به تو و عشقت ندارم. واقعا بعد از افطار دنبال اینم که به کسی مدیون نباشم. تو هم آنقدر فحاشی نکن ... آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute, attractive, sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن
رئیس_فرقه_ترشیدگان عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 2827 بعد من مینویسم بیشعور درجا نی نی یار تعلیقم میکنه یا تاپیک درباره مسائل مختص ب جغرافیای خودمون میزنم هه 😏 کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه