2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من معلم پایه اولم و فقط گفتم یک نمونه خوراکی بیارن اون هم اگر تمایل داشتن چون واقعا شاید بعضی وقت ها در بعضی شرایط ادم نداشته باشه و اصلا دلم نمیخواد خانواده ای علاوه بر اینهمه مشکل دغدغه کادو و خوراکی و تزئین هم داشته باشه و خداروشکر با همین خوراکی ساده هم بچه ها کلی خوشحالن و ذوق میکنن

من معلم پایه اولم و فقط گفتم یک نمونه خوراکی بیارن اون هم اگر تمایل داشتن چون واقعا شاید بعضی وقت ها ...

اگه همین جشن هم نبود چقدرخوب بود پارسال همه روی چشم وهم چشمی چقدر کادوهای گرون گرون میگرفتن فقط بچه ی من یه سرقلمی برد تازه کیکش۶۰۰شد 

اگه همین جشن هم نبود چقدرخوب بود پارسال همه روی چشم وهم چشمی چقدر کادوهای گرون گرون میگرفتن فقط بچه ...

قطعا که بهتر بود ولی متاسفانه خود آموزش و پرورش میگه در حد ساده برگزار شه بخاطر بچه ها اما واقعا بعضیا در حد تولد آنچنانی خرج میکردن و برای همین از امسال به هیچ وجه قبول نکردم و همینم اگر اصرار مدیر و غیره نبود انجام نمیدادم

من معلم پایه اولم و فقط گفتم یک نمونه خوراکی بیارن اون هم اگر تمایل داشتن چون واقعا شاید بعضی وقت ها ...

اره کلاس پسرمو عوض کردم این معلمش خیلی خوبه.معلم قبلش فقط به فکربرگزاری جشن بود

پارسال پسرم کلاس اولی بود یه کیک سفارش دادم که روش اسم پسرمونوشتن که جشن اسمت مبارک و آبمیوه واس هرکدوم ازهمکلاسیاش..بعدشم یه کادو براپسرم ومعلمش دادم .برای همه  همکلاسیاشم مدادوپاکن وبادکنک .

اره کلاس پسرمو عوض کردم این معلمش خیلی خوبه.معلم قبلش فقط به فکربرگزاری جشن بود

این مدل گیفت باسلام داره من پارسال برای دخترم صورتی دادم خیلی خوششون اومده بود

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست