2777
2789

من یه دختر هشت ساله دارم یعنی از اول تا حالا فقط بیشعور کامل....کل زمستونای عمرش و با زیرپوش میچرخه و میلرزه....بردم خودش لباس پسند کرده خریدم...من براش خریدم...هرکاری بگید کردم...

شوهرم و خواهرشوهرم هم همینن فقط لحبازی ،یه دندگی، حرص دادن دیگران تنها تفریح زندگیشونه...

حالا شاید بگید که نباید همه به خرف تو گوش بدن مه.بخدا چیز زیادی نمیخوام...من آدمی هستم که اختیار زندگی هرکس رو صددرصد با خودش میدونم ولی چیز زیادی نیست اگه انتظار داشته باشم دخترم حداقل تو این سن بین صدتا لباس گرم و زمستونیش یکیشونو بپوشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بچه ۸ ساله میگی لجباز و یک دنده و برچسب بیشعور بودن میزنی؟

وقتی سر همچین موضوع ساده ای انقد باهم چالش دارید بجای اینکه بگید شبیه عمه شه باید با یه روانشناس مشورت کنید که رفتار درست چیه!

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خواهرم مجبوریییییم تحمل کنیم دخترت 8سالشه میگی بچه اس زن 40 ساله رو چی بگم اخه فکر میکنه دختر 14 سال ...

چه نسبتی باهاتون داره....درکت میکنم ...خواهرشوهر مادرشوهر و شوهر خودمم همینن

عزیزم بعضیا حرارت بدنشون بالاست منم پسرمو بردم دکتر گفت اصلا لباس زیاد تنش نکن چون خود بدنش حرارت داره لباس تنش کنی فقط عذاب میکشه دختر خواهرمم همینجوریه وقتی همه دارن از سرما میلرزن با یه تیشرت میگرده اصلا سرما نمیخوره

حالا یه پز هم دادی که دخترت صد تا لباس داره

چه پزی...پز بخوره فرق سرم....ده تا لباس سرجم داره که ۵تاش هم مال دختر خواهرمه کوچیک شده داده به من...تو بدونی من چه عذابی میکشم 

عزیزم بعضیا حرارت بدنشون بالاست منم پسرمو بردم دکتر گفت اصلا لباس زیاد تنش نکن چون خود بدنش حرارت دا ...

آره دختر منم اینه...گرم ترین لباساش اتفاقا نخی و نازکن ولی با این حال با زیرپوش میچرخه...آخه شهر ما خیلی سرده و الان دیدم داره میلرزه

به بچه ۸ ساله میگی لجباز و یک دنده و برچسب بیشعور بودن میزنی؟وقتی سر همچین موضوع ساده ای انقد باهم چ ...

روانشناس هم بردم...روانشناش میگه من باهاش حرف زدم شماهم واقعا صبوری کردی و کارت درسته...از این به بعد درست میشه ولی کو