2777
2789
عنوان

منتظر مرگ

85 بازدید | 13 پست

۲۱سالمه هیچ خواسته و ارزو و حاجتی ندارم دیگه 

نشستم منتظر مرگ سر سجاده نماز موقع شادی و خنده موقع گریه در هر شرایط ارزوم مرگه

چون به چیزایی که میخواستم بهشون نرسیدم خیلی تلاش کردم نشد فقط در انتظار مرگم قرص برنج داشتیم ریختن بیرون لطفا برای مرگم دعا کنید مشکلاتم غیرقابل حل هیچ وقت نتونستم از زندگی لذت ببرم هدف خدا از خلقتمم نفهمیدم

بیخیال از هر خیال🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوام بهت یه چیزی بگم خوب گوش بده من ۲۴ سالمه مجردم من هر روز آرزوی مرگ میکردم فک میکردم بلند کردن دستام یه چیز طبیعیه اما اتفاقی افتاد که منو به مرگ کشوند نمیتونستم دستمو تکون بدم متوجه شو حرکت دست بلند کردن دست یه نعمته اگه تو آرزوی مرگ میکنی جهان تو رو به مرگ نزدیک میکنه سلامتی بزرگ ترین ثروته یه کم فکر کن

اگه دوست داری با ما درد دل کن سبک بشی ....همه آدما گاهی از زندگی‌ خسته میشن طبیعیه

زندگیم داغون 

ادمای داغون 

هر کدوم به نحوی ازارم میده از خانواده بگیر تا مردم کوچه بازار هرچیزی خواستم بهش نرسیدم انقدر سر نماز درخواست و التماس کردم 

من بمیرم پدر و مادرم از جهیزیه راحت میشن

خواهران از موبایل و لباسام استفاده میکنن 

برادرم یک ارث خور کم میشع

بیخیال از هر خیال🌱

زندگیم داغون ادمای داغون هر کدوم به نحوی ازارم میده از خانواده بگیر تا مردم کوچه بازار هرچیزی خواستم ...

قربونت برم خاصیت دنیا همینه هرکسی یه داستانی تو‌ زندگیش داره ...هیچکس تو این دنیا به همه خواسته هاش نمیرسه ،اما درکت میکنم تو سنی هستی که حق داری به این موضوعات فکر کنی ولی یه دستاویز بهت معرفی میکنم ...با امام رضا حرف بزن❤️

منم یه شبایی از زندگیم بوده که دوست داشتم بخوابم بیدار نشم ....

از همه چی خسته بودم ...

هرجور شده خودمو میرسوندم مشهد وقتی برمیگشتم حالم خوب شده بود

خودتو رها کن تو آغوش امام💔